Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, aproape de revenire, dar şi de o surpriză la Rangers. Ce schimbare importantă pregăteşte clubul scoţian

Ianis Hagi, aproape de revenire, dar şi de o surpriză la Rangers. Ce schimbare importantă pregăteşte clubul scoţian

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) se află în procesul de recuperare după accidentarea suferită la începutul acestei luni, iar revenirea sa este aşteptată după pauza destinată turneului final al Cupei Mondiale, atunci când este posibil să fie martorul unei noi vesţi importante.

Ianis Hagi s-a accidentat grav la sfârşitul lunii ianuarie a anului în curs, dar acum este aproape de recuperarea completă şi de revenirea completă.

Totuşi, atunci când este aşteptat să-şi facă apariţia pe teren, ar putea-o face sub comanda unui nou antrenor. 

În Scoţia se speculează din ce în ce mai des pe seama unei demiteri a lui Giovanni van Bronckhorst, pe fondul rezultatelor nefaste înregistrate de Rangers în ultima perioadă.

Surpriză la revenirea lui Ianis Hagi pe teren. Ce schimbare importantă pregăteşte Rangers

Instalat pe banca formaţiei de pe Ibrox în luna noiembrie a anului trecut, tehnicianul olandez este în pericol de a fi dat afară, iar în locul său ar putea ajunge Sean Dyche, conform britanicilor de la Give Me Sport.

Într-un mandat de aproape un an de zile, Giovanni van Bronckhorst a dus-o pe Rangers sezonul trecut în finala Europa League, cedată la penalty-uri în faţa lui Eintracht Frankfurt.

Totodată, în stagiunea actuală, a calificat-o în grupele Champions League, fiind prima prezenţă pentru Rangers la acest nivel după mai bine de zece ani de aşteptare.

Totuşi, parcursul în grupa A, unde au mai fost Napoli, Liverpool şi Ajax, a fost unul dezastruos. Rangers a terminat pe ultimul loc, cu niciun punct şi cu golaveraj 2-22.

Sean Dyche este cunoscut în fotbalul englez datorită lungului său mandat de la Burnley, întins pe parcursul a aproape zece ani, acolo unde a reuşit să menţină echipa multe sezoane în Premier League. 

În momentul actual este liber de contract, după despărţirea de clubul englez, în luna aprilie. A mai pregătit-o şi pe Watford, la începutul carierei de antrenor, în urmă cu mai bine de zece ani.

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare