Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat faza grupelor Champions League! Toate echipele calificate în optimile de finală şi cine continuă în Europa League | VIDEO

S-a terminat faza grupelor Champions League! Toate echipele calificate în optimile de finală şi cine continuă în Europa League | VIDEO
Comentarii

Ştim toate echipele calificate în optimile Ligii Campionilor. La "masa bogaţilor" continuă Napoli, Liverpool, FC Porto, Club Brugge, Bayern Munchen, Inter Milano, Tottenham, Frankfurt, Chelsea, AC Milan, Real Madrid, RB Leipzig, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG şi Benfica.

Echipele calificate în optimile Champions League

Tragerea la sorţi pentru tabloul eliminatoru va avea loc luni, 7 noiembrie, la Nyon, de la 13:00. 

Grupa A

Napoli şi FC Liverpool au stat liniştite de săptămâna trecută, după ce le-au învins pe Rangers şi Ajax, calificându-se mai departe, în faza optimilor Ligii Campionilor. Ajax va merge în Europa League, în detrimentul echipei lui Ianis Hagi, Rangers, cea mai slabă echipă din istoria grupelor. 

Grupa B

FC Porto a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Atletico Madrid, în ultima etapă a grupei B a Ligii Campionilor. În celălalt meci al grupei, Bayer Leverkusen şi FC Bruges au remizat, scor 0-0.

FC Porto şi FC Bruges merg în optimile Ligii Campionilor,  Bayer Leverkusen merge în Liga Europa, iar de pe ultimul loc Atletico Madrid este eliminată.

Grupa C

Situaţia a fost clară de săptămâna trecută, când Bayern Munchen nu a dat nici o şansă Barcelonei, pe care a trimis-o în Europa League, în timp ce germanii şi Inter Milano merg în primăvara Ligii Campionilor.

Grupa D

Echipele Tottenham şi Eintracht Frankfurt şi-au asigurat calificarea în optimile Ligii Campionilor, după rezultatele de marţi, din ultima etapă a grupelor. Sporting se duce în Europa League, iar Marseille e pe ultimul loc. 

Grupa E 

Azi, Chelsea a câştigat cu 2-1 împotriva lui Dinamo Zagreb şi s-a clasat pe primul loc, în timp ce AC Milan a câştigat cu 4-0 împotriva lui Salzburg. Austriecii continuă în Europa League, iar Dinamo Zagreb e eliminată. 

Grupa F

Leipzig s-a calificat, miercuri seară, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, învingând în ultima etapă a grupei F, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Şahtior Doneţk.

Real Madrid a încheiat grupa pe primul loc, cu 13 puncte, iar Leipzig a terminat pe doi, cu 12 puncte. Ambele echipe vor evolua în optimile Ligii Campionilor. 

Şahtior Doneţk, locul trei, cu 6 puncte, va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa. Celtic, ultimul loc, cu două puncte, a fost eliminată.

Grupa G 

Azi, Manchester City a câştigat cu 3-1 cu Sevilla şi s-a calificat de pe primul loc, iar Dortmund, cu o remiză, a terminat pe locul secund. Sevilla continuă în Europa League, competiţia în care e specialistă, iar Copenhaga părăseşte Europa. 

Grupa H 

Benfica a răsturnat calculele grupei, pe care a câştigat-o datorită golurilor marcate în deplasare, în condiţiile în care a terminat le egalitate de puncte cu PSG, locul secund, iar meciurile directe s-au terminat la egalitate. 

Juventus se mulţumeşte cu Europa League, iar Maccabi Haifa s-a clasat ultima, la egalitate de puncte cu italienii. 

Afla mai multe despre: echipe calificate champions leaguechampions leaguemeciuri champions league 

viewscnt
Articole similare