Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Igor Surkis rupe tăcerea despre contractul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: "Doar atunci va pleca"

Igor Surkis rupe tăcerea despre contractul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: "Doar atunci va pleca"
Comentarii

Patronul lui Dinamo Kiev a intervenit pentru Mircea Lucescu, după ce în presa din Ucraina au apărut informaţii despre o posibilă plecare a românului de pe banca echipei campioane din Ucraina.

Igor Surkis, despre Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a remizat duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei, Premier Liga. Imediat, presa din Ucraina a speculat că antrenorul Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev.

Motivul ar fi comportarea sub aşteptări a echipei în campionat şi în cupele europene.

Totuşi, Igor Surkis a dat de înţeles că-l susţine pe "Il Luce" pe banca echipei din Ucraina şi a cerut timp pentru ca românul să aducă lotul la forma din sezonul trecut. 

De asemenea, a spus că nicio clauză nu le ţine pe loc pe cele două părţi. 

"Contractul lui Lucescu nu include nicio clauză financiară dacă îl concediez sau dacă pleacă singur. Contractul nostru este construit pe baza unor termeni între domni. Lucescu poate pleca în orice moment, dar nu poate pleca fără să fie  învingător.

Crede-mă, dacă Lucescu pleacă de la Dinamo, atunci pleacă doar ca învingător. El face totul bine. Dumnezeu să dea ca toţi antrenorii tineri să lucreze ca el. Lucescu se gândeşte la fotbal 24 de ore pe zi.

Lucescu va lucra la Dinamo cât va putea sau până când spune că nu va putea să mai dea nimic acestei echipe. Este nevoie de o scurtă pauză şi Lucescu va readuce echipa la nivelul anterior. Sunt sigur de asta", a spus Surkis, conform ua-football.com

Dinamo Kiev este pe locul 8 în clasament, cu 10 puncte, şi nici situaţia din grupa din Europa League nu e strălucită. Campioana Ucrainei e ultima în clasament, cu niciun punct în spatele lui Fenerbahce, Rennes şi AEK Larnaca. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievigor surkis 

viewscnt
Articole similare