Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper să-i cadă toate ofertele”. Îl doreşte cu insistenţă pe Gabi Tamaş. ”Întreţine atmosfera”

”Sper să-i cadă toate ofertele”. Îl doreşte cu insistenţă pe Gabi Tamaş. ”Întreţine atmosfera”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş este liber de contract după despărţirea de Petrolul Ploieşti, iar în momentul de faţă se pregăteşte alături de FC Braşov, sub comanda lui Dan Alexa. Tehnicianul de 42 de ani a vorbit chiar despre posibilitatea semnării cu fundaşul central.

Gabi Tamaş a provocat un scandal imens la Petrolul Ploieşti, club cu care semnase în vara acestui an.

Rămas fără angajament după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia prahoveană, jucătorul de 38 de ani s-a întors în oraşul natal, Braşov, şi se antrenează alături de echipa antrenată de Dan Alexa.

”Sper să-i cadă toate ofertele”. Îl doreşte cu insistenţă pe Gabi Tamaş. ”Întreţine atmosfera”

Tehnicianul divizionarei secunde şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa ca Tamaş să semneze cu echipa braşoveană.

”Sper să-i pice toate şi să rămână la noi. Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi, dar Gabi trebuie să mai joace la Liga 1, cel puţin un sezon. Tamaş, sper să-i cadă ofertele de la Liga 1!”, a declarat Dan Alexa, care îl vrea din iarnă pe Tamaş la Braşov.

Andrei Marc vrea şi el să devină coleg cu Tamaş la FC Braşov.

”Ne mai ajută cu un sfat, întreţine atmosfera şi asta e bine”, a adăugat şi Andrei Marc, jucător la FC Braşov.

”Nu cred că aş avea probleme cu Gabi Tamaş”

”Am fost colegi şi ne înţelegem foarte bine! Noi avem o relaţie specială şi sub nicio formă nu cred că aş putea avea probleme cu el la FC Braşov. Îl cunosc atât de bine!

L-aş lua mâine pe Gabi Tamaş! Am vorbit cu el şi recunosc că mi l-aş dori foarte mult la FC Braşov. Este un jucător foarte valoros.

Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine şi la Petrolul şi ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, afirma Dan Alexa, pentru Prosport, în urmă cu o săptămână.

Recent, Gabi Tamaş a fost surprins la Sfântu Gheorghe, cu ocazia meciului dintre Sepsi şi FCSB, scor 0-1, în etapa a 15-a din Liga 1. Laszlo Dioszegi a vorbit despre apariţia jucătorului de 38 de ani în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: tamasdan alexa 

viewscnt
Articole similare