Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresionant! Sold-out în doar 30 de minute la următorul meci al FCSB din Superliga | EXCLUSIV

Impresionant! Sold-out în doar 30 de minute la următorul meci al FCSB din Superliga | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Încă un stadion din Superliga se umple, pentru meciul care va închide etapa a şaptea din campionat. UTA - FCSB se va juca luni, 28 august, iar biletele au fost epuizate rapid.

Sold-out pentru UTA - FCSB, după doar jumătate de oră

Se anunţă o atmosferă superbă pe Arena "Francisc Neuman", la următorul meci din Superliga. 

Luni, de la 21:30, are loc UTA - FCSB, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar suporterii echipelor n-au dorit să rateze şansa de a vedea partida. 

Arena "Francisc Neuman", cu o capacitate de 11.500 de locuri, va fi plină la ora partidei. 

Marţi, 22 august, de la ora 15:00, UTA a pus în vânzare online bilete pentru meciul FCSB, iar din informaţiile Orange Sport foarte puţine au rămas nevândute, cu şase zile înainte de fluierul de start.  

În doar 30 de minute, suporterii au reuşit să cumpere aproape toate tichetele, astfel că va fi sold-out la meciul de la Arad. 

În campionat, cele două echipe au situaţii diferite. 

Deşi UTA s-a bucurat de meciuri la săptămână, echipa lui Mircea Rednic a câştigat un singur duel, 1-0 cu Poli Iaşi, după cinci partide disputate. După 0-0 cu Oţelul, 1-3 cu CFR Cluj, 1-2 cu Hermannstadt şi 0-3 cu Universitatea Craiova, UTA, are doar patru puncte şi e pe locul 14. 

De cealaltă parte FCSB, care a disputat şi preliminariile Conference League în paralel, are victorii pe linie, cinci din cinci, şi e pe primul loc al Superligii, cu 15 puncte.  

Afla mai multe despre: uta fcsbbilete uta fcsbuta fcsb stadionuta fcsb superliga 

viewscnt
Articole similare