adplus-dvertising
You are here:

Încă o "perlă" la FCSB. MM, încântat: mutare esenţială pe postul cu probleme! EXCLUSIV

Încă o "perlă" la FCSB. MM, încântat: mutare esenţială pe postul cu probleme! EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alexandru Pantea (18 ani) este încă o "perlă" de la FCSB care face pasul la echipa mare. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a explicat pentru Orange Sport că Pantea şi-a câştigat postul de titular în echipa roş-albaştrilor ca urmare a evoluţiei contra Chindiei şi că speră să rămână titular şi "fotbalul românesc să câştige un fotbalist".'

Revenit la FCSB după un împrumut la Hermannstadt, cu care a promovat în Liga 1, Alexandru Pantea a fost răsplătit cu postul de titular în meciul FCSB - Viking, din play-off-ul Conference League, după ce a jucat foarte bine în meciul contra Chindiei (3-2, pe Arena Naţională).

Mihai Stoica, încântat de "perla" de la FCSB: "Sper ca fotbalul românesc să câştige un fotbalist!" | EXCLUSIV

Nicolae Dică a surprins prin alegerea făcută, cu titularizarea lui Alexandru Pantea în meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League, dar Mihai Stoica a dezvăluit că fotbalistul i-a cucerit pe cei din staff cu evoluţia sa din partida contra Chindiei, victoria 3-2 pe Arena Naţională, în care FCSB a întors scorul de la 0-2.

Mihai Stoica a spus că speră ca fotbalul românesc să câştige un fotbalist pe un post pe care FCSB şi naţionala României au avut probleme în ultimii ani.

"În urma evoluţiei pe care a avut-o la ultimul meci, cel cu Chindia, şi-a câştigat locul de titular. Sper din toată inima să rămână titular şi fotbalul românesc să câştige un fotbalist pe un post pe care sunt probleme", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport, la Arena Naţională.

Alexandru Pantea a fost titular şi integralist în meciul FCSB - Chindia 3-2, singurul jucat în acest sezon pentru "roş-albaştri", şi l-a cucerit pe Gigi Becali, care l-a numit "diamant" pe fundaşul crescut la juniorii clubului: ”Mai este Pantea, eu nu am ştiut de el. Le-am zis lui Dică şi MM: 'Bine, mă, noi avem acolo o bijuterie, ăla este diamant şi voi îl lăsaţi acolo degeaba?!'”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Per total, fundaşul care poate evolua pe postul de fundaş dreapta, dar şi în partea stângă a apărarii, a acumulat 12 partide şi un assist.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pantea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Alexandru Pantea cu FCSB, Cupa României în 2020

viewscnt
Articole similare