Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător de la CFR Cluj, dat dispărut. Dan Petrescu: ”Conducerea trebuie să iasă”. Antrenorul campioanei, supărat: ”Am luat două goluri”

Încă un jucător de la CFR Cluj, dat dispărut. Dan Petrescu: ”Conducerea trebuie să iasă”. Antrenorul campioanei, supărat: ”Am luat două goluri”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a tras concluziile după victoria spectaculoasă reuşită de CFR Cluj pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti.

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a 27-a din Superligă.

Golurile au fost marcate de Deac (11), Birligea (49), Janga (66), Maglica (73) şi Boateng (80) pentru CFR Cluj, în timp ce pentru Petrolul au punctat Bratu (77) şi Purtic (82).

Concluziile lui Dan Petrescu după Petrolul - CFR 2-5

La finalul meciului, Dan Petrescu a fost extrem de supărat şi a adus reproşuri cu privire la mai multe aspecte.

Antrenorul campioanei României a criticat sistemul VAR, faptul că echipa sa s-a relaxat şi a încasat două goluri, programarea meciurilor, dar şi lipsa de soluţii în atac, cauzată de accidentarea unor jucători şi absenţa lui Malele.

”Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să mai marcăm, am avut multe ocazii. Adversarul a fost foarte bine organizat în prima repriză. Au fost agresivi, au creat probleme.

Păcat că nu am primit penalty la 1-0. E a doua oară când CFR primeşte penalty la VAR, dar arbitrul nu îl dă. Nu am mai văzut aşa ceva. A fost incredibil. Eu nu mai înţeleg nimic. Bine că nu a influenţat scorul. Dacă influenţa scorul, nu era bine deloc.

Sunt supărat că Bîrligea e accidentat. I-am zis că dă gol şi s-a rupt imediat după ce a dat gol. Nici el nu înţenlege cum, dar cred că e a zecea ruptura de când e la CFR.

Malele e accidentat, dispărut. Adică accidentat. Nu ştiu, trebuie să întrebaţi conducerea. Conducerea trebuie să iasă şi să spună care e situaţia lui Malele. Nu ştiu ce se întâmplă.

Sunt supărat că am luat două goluri. Nu poţi câştiga campionatul daca iei două goluri. Campionatele le câştigă apărarea, nu atacul.

Dacă luăm două goluri, nu luăm campionatul. Ei sunt fericiţi, dar, pe termen lung, ne curăţăm dacă luăm două goluri.

Eram visători cu toţii pe teren. Nu sunt mulţumit că ne-am relaxat. Felicitări pentru golurile marcate, dar campionatele le câştigă apărarea.

(n.r. despre Deac) În ultimele trei meciuri a fost extraordinar, Cipi. Azi la fel.

Suntem bine, dar nu am cum să mă liniştesc. În două zile am meci. Nu îmi place cum a fost făcută programarea. Ei au şapte zile, noi avem două zile. Nu înţeleg”, a declarat Petrescu, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare