Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer important făcut de CFR Cluj: ”E adevărat că a semnat!” Dan Petrescu l-a dorit cu insistenţă

Încă un transfer important făcut de CFR Cluj: ”E adevărat că a semnat!” Dan Petrescu l-a dorit cu insistenţă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să facă încă un transfer. Este vorba despre un jucător pentru care Dan Petrescu a tot insistat.

Campioana României şi-a continuat campania de achiziţii şi a reuşit să-l transfere pe unul dintre jucătorii pe care Dan Petrescu i-a dorit foarte mult.

Este vorba despre Philip Otele, un atacant de 23 de ani care joacă la UTA Arad din ianuarie 2022.

Laszlo Balint a recunoscut că Philip Otele a semnat cu CFR Cluj

Şefii lui CFR Cluj au tot încercat să-l transfere pe Philip Otele pe tot parcursul perioadei de transferuri din această iarnă.

Însă campioana României nu reuşea să ajungă la un acord cu oficialii UTA-ei. Între timp, CFR Cluj s-a asigurat că nu-l pierde pe Otele.

Laszlo Balint a recunoscut că atacantul nigerian a semnat cu CFR Cluj, însă acesta se poate transfera abia din vară, când îi expiră contractul.

Cu toate acestea, Laszlo Balint spune că se va baza în continuare pe serviciile lui Otele, deoarece arată multă determinare la antrenamente:

”Otele, în acest moment, e adevărat că a semnat cu CFR Cluj, din 1 iulie, dară până atunci e jucătorul nostru. După ce am avut o discuţie cu el, principiul meu rămâne foarte clar şi solid, jucătorii care sunt cu mintea şi cu sufletul aici vor intra pe teren.

Am văzut şi săptămâna asta, s-a antrenat foarte bine, l-am văzut foarte dornic şi clar are calităţi, s-a văzut cum a intrat pe teren.

Îi lipseşte ritmul, dar atâta timp cât Otele e jucătorul nostru şi este liniştit şi hotărât să ajute această echipă, dacă merită să fie în teren, va fi in teren”, a spus Laszlo Balint.

Dan Petrescu: ”Mi l-aş dori cât mai repede pe Otele”

Philip Otele are un an de zile de când joacă în Liga 1, pentru UTA şi de atunci a avut 41 de apariţii, 10 goluri şi două assist-uri.

Atacant stânga de meserie, jucătorul în vârstă de 23 de ani i-a strânit interesul lui Dan Petrescu, cel care a tot insistat pentru transferul lui.

”Mi l-aş dori cât mai repede, dar nu pot eu să negociez pentru el”, a spus Dan Petrescu, în urmă cu o săptămână.

Otele mai are contract cu UTA până în vară, însă poate semna încă din această iarnă cu orice echipă doreşte. CFR Cluj l-ar fi vrut încă de acum, dar n-a ajuns la un acord cu UTA în privinţa sumei de transfer.

Afla mai multe despre: otele 

viewscnt
Articole similare