adplus-dvertising
You are here:

Inexplicabil! Prima decizie anunţată de Gigi Becali după umilinţa cu Silkeborg | ULTIMA ORĂ

Inexplicabil! Prima decizie anunţată de Gigi Becali după umilinţa cu Silkeborg | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat prima decizie luată după umilinţa echipei în Danemarca, scor 0-5 cu Silkeborg. Afaceristul a anunţat noi schimbări în echipa de start

Gigi Becali s-a uitat la Silkeborg - FCSB şi a luat o primă decizie

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul. 

A doua zi, Gigi Becali a venit cu primele declaraţii. Finanţatorul FCSB a vorbit despre Nicolae Dică şi nu a ezitat să-i critice pe jucătorii care au evoluat în umilinţa cu Silkeborg

De asemenea, Gigi Becali a anunţat cum va aborda, deja, returul cu Silkeborg. Titularii sunt chemaţi din nou la datorie, pentru a spăla ruşinea celor care au făcut parte din linia a doua. Totul, după ce Gigi Becali a anunţat că rezervele vor juca în Conference League şi că prima linie de fotbalişti va juca, odihnită, în Superligă, unde FCSB are de recuperat puncte. 

Deşi a admis că rezervele vor evolua, în continuare, în următoarea deplasare din Conference League, afaceristul a revenit apoi şi a transmis că nu va mai aborda tactica aleasă în partida cu nordicii.

"La retur bag titularii. E normal. În toate meciurile de acasă vor juca titularii. În deplasare este obositor. Şi, în orice situaţie, nu am cum să mai fac aşa ceva, pentru că ne facem de râs. Este prea mare ruşinea”, a afirmat Gigi Becali, pentru Fanatik.

  • FCSB, în deplasarea din Danemarca împotriva lui Silkeborg, scor 0-5: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea – Dulca (Radaslavescu 46), Oaidă (Bouhenna 87) - Miculescu, Dumiter (Musi 46), Oct. Popescu – B. Rusu (I. Stoica 46).

La începutul săptămânii trecute, Mihai Stoica recunoştea că mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, dar se pare că datele problemei s-au schimbat, după ruşinea din Danemarca. 

Gigi Becali susţine că Nicolae Dică nu va fi schimbat

„Dică e ok, dar acum trebuie să vorbesc şi cu el, asta e o problemă. Dacă nu joacă echipa nimic trebuie să vedem ce se întâmplă şi cine e vinovatul. Nu se pune problema să îl schimb”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro

După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc al grupei de Conference League, cu un punct. 

viewscnt
Articole similare