Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inovaţia lui Gigi Becali, necombătută de FRF. Propunerea unui oficial al federaţiei când şi-a primit postul nu a avut succes | EXCLUSIV

Inovaţia lui Gigi Becali, necombătută de FRF. Propunerea unui oficial al federaţiei când şi-a primit postul nu a avut succes | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a luat în calcul o situaţie bizară în fotbalul românesc, una apărută de puţin timp, dar care devine din ce în ce mai frecventă. Două cluburi ar fi apelat deja la aceasta, susţine o voce de la Casa Fotbalului.

Tehnicienii care nu au carnet de antrenor recunoscut de FRF nu este singura modă din acest sezon al Superligii.

În campionatul României a apărut în actuala stagiune o nouă situaţie inedită, anume cea antrenorilor de sacrificiu, adică de unul sau cel mult câteva meciuri.

Inovaţia lui Gigi Becali, necombătută de FRF. Nu este prima dată când are loc | EXCLUSIV

Întrebat dacă la FRF s-a pus problema ca antrenorii să poată demisiona după un singur meci petrecut la conducerea băncii tehnice a unei echipe de club, Andrei Vochin a răspuns afirmativ.

Oficialul de la Casa Fotbalului a explicat că soluţia pe care o va încerca FCSB a mai fost folosită şi la U Craiova 1948, în scurtul mandat al lui Marius Croitoru în Bănie.

De asemenea, acesta a ridicat şi un semn de întrebare la momentul în care a ajuns să lucreze la federaţie, anume faptul că dacă antrenorii nu pot pregăti mai mult de două echipe de fotbal în decursul unui sezon, de ce nu se aplică aceeaşi metodă şi în sens invers.

”Ba da, eu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva, că la un asemenea regulament, poţi face lucrul ăsta. Cred că atunci când era Croitoru la U Craiova 1948, s-a discutat cred că în toamnă. 

Când am venit în federaţie prima oară, am întrebat de ce un antrenor nu poate să antreneze mai mult de două cluburi într-un sezon, dar de ce nu s-ar proceda în oglindă, adică şi cluburile să nu aibă mai mult de doi antrenori într-un sezon.

Statistic, de când sunt eu la federaţie (n.r. 2014), 90% din deciziile care au ajuns la TAS, au fost câştigate de FRF”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Gigi Becali a vorbit categoric despre subiectul momentului la FCSB, cel al antrenorului cu licenţă PRO.

"Ce amendă să plătesc? De ce să plătesc? Nu plătesc nicio amendă, mă duc la comisie, mă duc la TAS. Cum e în Franţa?

După ce că aveţi fotbal de doi lei, de rahat şi puneţi şi VAR... N-aveţi minte, nu aveţi ochi, nu vedeţi că e penalty clar?

Eu n-am bani să aduc antrenor. Să-mi dea bani Burleanu să angajez un antrenor, să-mi dea din banii de la FRF.

Eu vreau să aduc un antrenor englez cu salariu de 100 de mii de euro lunar. Să-mi dea Burleanu şi Burchel aceşti bani", afirma, luni, finanţatorul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: frffcsb 

viewscnt
Articole similare