Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl imită pe Adrian Mititelu! Ce antrenor poate pune FCSB: "Suntem inventivi". U Craiova 1948 a folosit metoda deja | EXCLUSIV

Gigi Becali îl imită pe Adrian Mititelu! Ce antrenor poate pune FCSB: "Suntem inventivi". U Craiova 1948 a folosit metoda deja | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a luat decizia de a nu pune, pentru moment, un antrenor cu licenţă Pro. Însă, când repercusiunile FRF s-ar putea apropia, clubul ar putea apela la un antrenor cu licenţă Pro, care să fie inclus într-o strategie care ar fi fost deja testată de o altă echipă din Superligă. FRF a bănuit U Craiova 1948 că a folosit strategia.

Ce antrenor ar putea fi numit la FCSB: "Suntem inventivi. Gigi Becali decide"

Mihai Pintilii este antrenorul care i-a câştigat încrederea lui Gigi Becali, însă fostul mijlocaş nu are carnet de antrenor recunoscut de FRF, iar el nu poate da nici măcar indicaţii. 

În ultima sa intervenţie, finanţatorul FCSB a anunţat că nu va accepta ca FRF să-i dicteze strategia la echipă, dar că va găsi o soluţie. Aceasta, una controversată, a fost anunţată de Mihai Stoica, la Orange Sport, care poate fi luată la nevoie.

Managerul general al FCSB a explicat că Gigi Becali ar fi dispus să găsească un antrenor de sacrificiu. Conform regulamentului FRF; după plecarea antrenorului principal, un club are la dispoziţie 30 de zile să găsească un nou deţinător de licenţă Pro, perioadă în care de echipă se poate ocupa altcineva, fără să încalce regulamentul.

Practic, FCSB este pregătită să găsească un antrenor de sacrificiu, care mai apoi să plece, timp în care Mihai Pintilii să aibă cale liberă, iar procesul s-ar putea repeta la nesfârşit. 

Deja, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a anunţat că nimic nu-i stă în cale FCSB-ului: "La actuala formă a regulamentului nu pot fi împiedicaţi", a spus expertul Orange Sport. 

"Ştiu că nu pune antrenor. Gigi vine şi spune din maşină, cu centura la valon, tot ce se preconizează la noi, ce se întâmplă. E o decizie care la momentul ăsta e executorie, dar oricând se poate schimba. Ştiu regulamentul. 10.000 de lei la prima abatere. 

Putem aduce un antrenor cu licenţă Pro, demisionează... După primul meci îşi dă seama că nu e ce se aştepta (n.r. - la FCSB), după care putem aduce altul. Dacă suntem forţaţi să facem, suntem inventivi. 

Eu am spus să nu ne jucăm. Am zis că simt că se va face orice e omeneşte posibil de către cei care pot face ceva împotriva noastră ca noi să fim opriţi prin diferite mijloace. Eu nu vreau să ajungem acolo (n.r. - să abuzeze de hiba regulamentului FRF). Ar fi un motiv suplimentar de stres, dar cel care finanţează echipa decide. 

Gigi a zis: <<Ce să ne facă, mă?>>", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

FRF a suspectat-o pe U Craiova 1948 că a folosit deja metoda

U Craiova 1948 a promovat în vara anului 2021 în prima ligă, iar de atunci a avut multe schimbări la nivelul băncii tehnice. Adrian Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică, Marius Croitoru, Nicolo Napoli, Dan Vasilică, Ovidiu Stîngă, unii cu mai mult de un mandat, au stat pe banca echipei finanţate de Adrian Mititelu

Schimbările dese de antrenor a făcut FRF să creadă că U Craiova 1948 a folosit metoda care acum ar putea fi folosită şi de FCSB: 

"S-a şi întâmplat cu un club înainte, la U Craiova1948, înaintea lui Croitoru. S-a vorbit în federaţie despre asta", a recunoscut oficialul de la Casa Fotbalului, Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbu craiova 1948antrenor fcsbgigi becaliadrian mitielu 

viewscnt
Articole similare