Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă ar putea investi din nou în fotbalul românesc. La ce echipă ar putea băga bani

Ionuţ Negoiţă ar putea investi din nou în fotbalul românesc. La ce echipă ar putea băga bani

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă pare dispus în continuare să se implice cu bani în fotbalul românesc.

Ionuţ Negoiţă a devenit în 2013 patron la Dinamo, dar, în era sa, n-a fost cea mai strălucită situaţia din istoria echipei din Ştefan cel Mare. Ba dimpotrivă.

Cu Ionuţ Negoiţă patron, Dinamo a ajuns pe marginea prăpastiei şi a fost nevoită să treacă printr-o insolvenţă. În august 2020, el i-a cedat clubul lui Pablo Cortacero.

Ionuţ Negoiţă s-ar implica din nou la Dinamo, dar cu o condiţie

Ionuţ Negoiţă a fost cel care i-a cedat clubul lui Pablo Cortacero, cel care iniţial a promis investiţii masive, dar care a lăsat în urmă datorii incredibil de mari.

Retras de la Dinamo din 2020, când i-a lăsat clubul lui Pablo Cortacero, Negoiţă susţine că n-ar spune nu variantei în care s-ar implica din nou financiar la Dinamo.

Însă omul de afaceri spune că ar face acest lucru doar ca sponsor şi numai dacă va fi construit noul stadion din Ştefan cel Mare:

”(V-aţi mai implica acum la Dinamo?) În linia întâi, nu. Dacă s-ar face stadionul, m-aş implica într-un fel sau altul, dar nu cel responsabil şi să fiu înjurat de toată lumea. Adică doar să fiu sponsor, să ajut, atât. Cu condiţia construcţiei noului stadion”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro.

Omul de afaceri mai spune că Dinamo este singurul club la care s-ar implica financiar:

”(La alt club aţi investi?) Nu, nu. Nu m-a mai apelat nimeni. La alt club în afara lui Dinamo nu m-aş vedea”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare