Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joshua Kimmich, transfer uluitor. Neamţul, pe cale să o lase pe Bayern şi să ajungă în Premier League

Joshua Kimmich, transfer uluitor. Neamţul, pe cale să o lase pe Bayern şi să ajungă în Premier League

Bayern Munchen

Comentarii

Joshua Kimmich (28 de ani) este pe cale să plece de la Bayern Munchen şi ar putea ajunge în Premier League.

Kimmich ar putea-o părăsi pe Bayern Munchen

După nouă sezoane la Bayern Munchen, Joshua Kimmich, în vârstă de 28 de ani, ar putea fi tentat de prima sa experienţă în afara Bundesligii.

Deocamdată, un singur lucru este cert: contractul internaţionalului german cu clubul bavarez expiră în iunie 2025, iar pentru moment posibilitatea unei prelungiri a intrat în impas.

Potrivit presei engleze, mai multe cluburi din Premier League urmăresc situaţia lui Kimmich. În fruntea listei se află Manchester United şi Liverpool.

Liverpool beneficiază şi de sprijinul antrenorului neamţ Jurgen Klopp în încercarea de a-l achiziţiona pe Kimmich.

Din 2015 la Bayern, Joshua Kimmich a disputat 367 de meciuri pentru bavarezi, reuşind 41 de goluri şi 100 de pase decisive.

El a venit la Munchen de la Stuttgart, club la care a crescut şi s-a format ca fotbalist. Dar între anii 2013 şi 2015 a fost împrumutat la RB Leipzig, echipă pentru care a jucat în ligile a doua şi a treia din Germania. 

După promovarea lui Leipzig în Bundesliga, în 2015, Kimmich a revenit la clubul de care aparţinea, pentru ca pe urmă să facă pasul la Bayern, unde a rămas şi până acum.

Cotat în prezent la 75 de milioane de euro, mijlocaşul a adunat şi 82 de meciuri şi în tricoul naţionalei Geramaniei, pentru care a marcat şi şase goluri.

Afla mai multe despre: joshua kimmichbayern munchenliverpool 

viewscnt
Articole similare