Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorii nu s-au învăţat minte”. Curiozitatea lui Panduru după ce s-a făcut cel mai scump transfer din Superligă: ”Nu cred asta niciodată” | EXCLUSIV

”Jucătorii nu s-au învăţat minte”. Curiozitatea lui Panduru după ce s-a făcut cel mai scump transfer din Superligă: ”Nu cred asta niciodată” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

David Miculescu a fost prezentat luni drept nou jucător al celor de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro formaţiei UTA Arad, dar Basarab Panduru nu a fost lămurit în privinţa unui aspect cu privire la cel mai scump transfer realizat în această vară în Superligă.

David Miculescu a semnat luni cu FCSB şi a intrat imediat sub comanda lui Nicolae Dică. Acesta a plecat alături de restul lotului spre Slovacia, în vederea meciului tur cu Dunajska Streda.

Angajamentul dintre club şi ucător este pentru următorii cinci ani, iar Gigi Becali i-a stabilit o clauză de reziliere impresionantă: 50 de milioane de euro.

Curiozitatea lui Panduru după ce s-a făcut cel mai scump transfer din Superligă: ”Nu cred asta niciodată”

Referitor la cel mai important transfer realizat în acesată vară în Superligă, Basarab Panduru nu a înţeles modul în care îşi va încasa Miculescu salariul de la FCSB.

Gigi Becali a anunţat, la momentul achiziţiei, că jucătorul va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane şi apoi 15.000 pe lună în următoarele două.

”Eu n-am înţeles cu salariul. Jucătorii nu s-au învăţat minte că ultimii doi ani salariul e mai mare, dar nu mai contează, de fapt. De ce nu facem invers? 15.000 (n.r. de euro) primii doi ani şi ultimii trei ani lăsăm 10.000.

Asta n-am înţeles, căţi bani a luat Miculescu să vină la FCSB. Dacă tu spui că Miculescu nu a luat niciun leu şi vine pe 10.000 la FCSB? Asta nu cred niciodată.

Acum două săptămâni îl auzeam pe Gigi că i-ar fi dat 200-300.000 la semnătură dacă vine, acum a plătit clauza de reziliere. El crezi că nu şi-a luat procent din clauza de reziliere? Nu cred asta niciodată.

Eu te întreb, căţi bani a luat Miculescu să vină la FCSB? Eu spun că a luat câteva sute de mii sută la sută şi 10.000 pe lună. Cât avea Miculescu înainte să semneze prelungirea? 3.000? 4.000? A semnat prelungirea, clauză de 1,7 milioane, cât ai salariu? Nu spune ca ai 5.000.

Asta e problema lui Miculescu, faptul că niciun jucător care are clauză 50 de milioane nu are salariu”, a fost reacţia lui Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali, despre David Miculescu: ”Îl vând mai repede de doi ani”

”Luni plătesc clauza de 1,7 milioane de euro, semnez şi cu jucătorul. Nu mai las niciun procent la UTA.

Va fi un angajament pe cinci ani cu Miculescu. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane şi apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani.

O să-i pun şi o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Ştii cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poţi să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcţionează”, anunţa Becali, pentru playsport, zilele trecute.

Afla mai multe despre: fcsbmiculescupanduru 

viewscnt
Articole similare