Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Rapid care ar fi meritat să plece în această iarnă: ”Foarte bun”. ”Perla” giuleştenilor a refuzat însă transferul | EXCLUSIV

Jucătorul de la Rapid care ar fi meritat să plece în această iarnă: ”Foarte bun”. ”Perla” giuleştenilor a refuzat însă transferul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer (22 de ani) a primit o ofertă din străinătate, dar a refuzat-o. Jucătorul ofensiv a decis să rămână alături de Rapid şi în această a doua parte a stagiunii, pentru a-şi ajuta clubul să facă un sezon de vis în anul centenarului.

Antonio Sefer a fost dorit în această iarnă în Belgia, dar jucătorul a refuzat să plece de la Rapid, aşa cum a anunţat şi Orange Sport.

Motivul a fost reprezentat de diferenţa foarte mică de salariu între ce câştigă în prezent la formaţia giuleşteană şi cât ar fi încasat în străinătate.

Sefer ar fi meritat să plece de la Rapid: ”Foarte bun”. ”Perla” giuleştenilor a refuzat însă transferul | EXCLUSIV

Oferta respectivă ar fi venit de la Zulte Waregem, locul 16 din Belgia, dar, în cele din urmă, Sefer a decis să o refuze şi să continue la Rapid.

Adi Mutu s-a arătat bucuros că jucătorul său nu a mai plecat şi că se poate baza pe el şi în restul acestui sezon, unul în care gruparea giuleşteană încearcă să ajungă cel puţin în cupele europene.

Despre Sefer si transferul căzut a vorbit şi colegul său de la Rapid, experimentatul şi veteranul Junior Morais.

Fundaşul stânga brazilian a afirmat că s-ar fi bucurat dacă s-ar fi realizat trasferul coechipierului său în străinătate, dar este bine şi că acesta a rămas alături de Rapid.

”E un băiat foarte ok, un jucător foarte bun. Ne bucura dacă mergea acolo, să joace la o echipă din altă ţară, dar nu s-a concretizat”, a declarat Morais, pentru Orange Sport. 

Antonio Sefer a ajuns la Rapid la începutul anului 2019, după aproape doi ani petrecuţi în Olanda, la academia lui Groningen.

În acest sezon, atacantul lateral a jucat în 27 de meciuri pentru giuleşteni şi a livrat cinci goluri.

În momentul de faţă, Sefer are o cotă de piaţă de 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Ce a spus Antonio Sefer despre decizia de a refuza plecarea de la Rapid

”Nu ştiu dacă sunt mulţumit de decizie, dar am hotărât împreună cu cei din club să rămân în România, pentru că cerinţele noastre nu au fost acceptate, nu am ajuns la un acord.

Am rămas la Rapid, sper să mă antrenez foarte bine şi să fac meciuri bune”, afirma Sefer, după victoria concludentă a Rapidului cu Voluntari (4-1).

Afla mai multe despre: rapidjunior moraisantonio sefer 

viewscnt
Articole similare