Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calvarul prin care trece un fotbalist de la FCSB. Mihai Stoica: "I s-a greşit operaţia". Cum se simte în prezent jucătorul care lipseşte de 2 ani | EXCLUSIV

Calvarul prin care trece un fotbalist de la FCSB. Mihai Stoica: "I s-a greşit operaţia". Cum se simte în prezent jucătorul care lipseşte de 2 ani | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Calvarul prin care trece Ionuţ Panţîru (26 de ani) e aproape de final, dar fotbalistul de la FCSB mai are de tras. Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că medicii i-au greşit operaţia, făcută în Italia, şi e accidentat de doi ani de zile.

Ionuţ Panţîru s-a accidentat grav într-un meci FCSB - Sepsi din aprilie 2021, după un contact nefericit cu Adrian Şut, şi a mers să se opereze în Italia. Din nefericire, fundaşului stânga i s-a greşit operaţia efectuată peste hotare, însă Mihai Stoica a dat veşti bune despre Panţîru.

Calvarul prin care trece un fotbalist de la FCSB. Mihai Stoica: "I s-a greşit operaţia". Cum se simte în prezent jucătorul care lipseşte de 2 ani | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dat, sâmbătă, veşti de ultim moment despre Ionuţ Panţîru, fotbalistul accidentat de aproape doi ani de zile. În luna aprilie, fundaşul stânga va ajunge la 24 de luni de când stă pe tuşă din cauza accidentării, pentru că a cărei "reparaţii" i s-a greşit operaţia.

Oficialul FCSB a spus că jucătorul a câştigat masă musculară în perioada cât a lipsit şi se apropie de revenirea pe teren, dar mai are de muncit. "Luna viitoare are 2 ani de când s-a accidentat, dar acum e bine. Acum chiar e bine, aleargă, nu face antrenamente cu echipa. Dar progresele lui în ceea ce înseamnă acumularea masei musculare. E indubitabil faptul că i s-a greşit operaţia. Chiar vorbeam cu el zilele astea.

Noi l-am sfătuit să facă operaţia la doctorul Corodean, în care avem încredere. El a vrut la Mariani, du-te la Mariani", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ionuţ Panţîru, fotbalistul FCSB accidentat de aproape doi ani

La începutul anului lui 2023, Mihai Stoica a vorbit despre Ionuţ Panţîru, accidentat grav la genunchi după un contact cu Adrian Şut în timpul unui meci FCSB - Sepsi, disputat în aprilie 2021. În ianuarie 2023, Stoica pronostica revenirea lui Panţîru pentru vara lui 2023.

”Am citit că noi am vrea să îi reziliem contractul lui Panţîru. Nu. Este o informaţie eronată. Nu. El mai are contract cu noi până în 2024. Dacă totul merge bine, din vară poate să joace. Între 4 şi 6 luni. El se antrenează. A câştigat masă musculară şi forţă. Se întâmplă şi situaţii din astea în viaţa unui jucător”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ionut pantiru accidentareionut pantiru fcsbmihai stoica ionut pantiruionut pantiru 

viewscnt
Articole similare