You are here:

Jucătorul remarcat de Zeljko Kopic înainte de U Cluj - Dinamo: "Unul dintre cei mai buni din Liga 1"

Jucătorul remarcat de Zeljko Kopic înainte de U Cluj - Dinamo: "Unul dintre cei mai buni din Liga 1"

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a prefaţat partida echipei sale de pe terenul Universităţii Cluj, meci al etapei a 8-a din Superliga.

Tehnicianul croat ştie că echipa sa va avea parte de o deplasare dificilă, pe Cluj Arena. Deşi "câinii roşii" traversează o perioadă excelentă în campionat, acelaşi lucru poate fi spus şi despre adversara lor din această etapă, U Cluj.

Surpriza plăcută a acestui start de sezon din Superliga, U Cluj ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 15 puncte, înaintea înfruntării cu Dinamo.

Zeljko Kopic a oferit detalii despre starea jucătorilor indisponibili pentru partida de luni seară, printre care şi doi dintre principalii jucători ofensivi ai dinamoviştilor, Dennis Politic şi Hakim Abdallah.

Zeljko Kopic: "Va fi o oportunitate pentru jucători"

"Astăzi trebuie să spun că venim după două meciuri importante. Punctele au fost importante, dar şi mental am demonstrat că ne putem bate cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, după o serie lungă împotriva lor.

Victoria cu Voluntari ne-a adus calificarea în grupele Cupei României. Meciul următor este un derby cu U Cluj. Sunt în formă bună, traversează un moment bun, dar mergem acolo să jucăm fotbal, cu ambiţia de a fi competitivi. Va fi un meci greu.

Abdallah va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, vom vedea în ce direcţie merge recuperarea. Politic şi Petru Neagu sunt din ce în ce mai bine, sper ca după pauza competiţională măcar unul dintre ei să fie apt de joc, dar nu putem fi siguri de asta.

Va fi o oportunitate pentru jucători să demonstreze că merită să fie în lotul de titulari. U Cluj nu este o surpriză, Săbău face o treabă excelentă, au consistenţă, joacă într-un sistem interesant. Au stabilitate defensivă şi nu este niciun fel de surpriză că sunt în top.", a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Kopic a vorbit şi despre perioada de după înfruntarea cu U Cluj, o perioadă de pauză pentru meciurile echipelor naţionale.

"Jucăm luni, apoi jucătorii vor avea liber până vineri, vor avea trei zile libere, apoi vom avea un amical duminică. Avem în total 9 jucători la echipele naţionale. Pentru mine e o veste bună, înseamnă că jucătorii au calitate şi facem lucruri bune aici.

Sper să avem şi un jucător la echipa naţională, sper că pe viitor unul dintre jucătorii noştri să merite să fie chemat de domnul Mircea Lucescu. Am avut o scurtă discuţie cu el în momentul în care a fost instalat pe banca naţionalei.

Toate meciurile sunt importante, punctele la fel. Mergem cu ambiţia de a obţine puncte la Cluj, va fi greu, dar energia şi conexiunea în lot sunt foarte puternice. Sper să putem obţine puncte acolo, să fie încă un boost de încredere.", a continuat Kopic.

Croatul a vorbit şi despre cel mai important jucător al gazdelor din acest sezon. Este vorba de Dan Nistor, unul dintre cei mai eficienţi mijlocaşi ai Superligii din ultimele sezoane.

"Îmi place mult Nistor de la Cluj, cu toate calităţile lui, cu tot respectul pentru ceilalţi jucători, dar are experienţă, atitudine pe teren, energie. Este cu siguranţă un jucător-cheie şi unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1", a mai spus Kopic.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicu clujdan nistorsuperliga 

viewscnt
Articole similare