Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keylor Navas, adio PSG. Portarul costarican şi-a găsit echipă şi va pleca de la Paris

Keylor Navas, adio PSG. Portarul costarican şi-a găsit echipă şi va pleca de la Paris

PSG

Comentarii

Aventura lui Keylor Navas la PSG este aproape de final. Portarul de 35 de ani va semna cu o echipă din Serie A.

PSG a început extraordinar noul sezon. După ce şi-a adjudecat Supercupa Franţei, parizienii au nimicit tot în cale şi în campionat.

După numai trei etape, formaţia pregătită de Christophe Galtier s-a poziţionat în fotoliul de lider în Ligue 1, cu un golaveraj de speriat: 17 goluri marcate şi doar trei primite, cu un total de nouă puncte.

Dar mişcarea la nivelul băncii tehnice, cu numirea lui Christophe Galtier ca antrenor, a avut efectul dorit până acum, lucrurile se mişcă şi la nivelul lotului de jucători.

Keylor Navas, adio PSG. Portarul costarican şi-a găsit echipă şi va pleca de la Paris

După ce s-a speculat că Mauro Icardi este foarte aproape de o plecare la Galatasaray, a venit şi rândul lui Keylor Navas să spună ”adio” grupării de pe Parc des Princes.

Portarul costarican şi-a găsit echipă şi va semna cu Napoli la sfârşitul săptămânii, după ce va efectua în prealabil şi vizita medicală.

"Vizita medicală e programată pentru sâmbătă, însă poate fi efectuată şi vineri, anticipat", anunţă publicaţia "de casă" a napoletanilor, Tuttonapoli.

Totuşi, formaţia care a luat ochii în Serie A în acest start de sezon mai are doi portari de calitate, Alex Meret şi Salvatore Sirigu, dar este de aşteptat ca aceştia să fie rezervele lui Navas, în această ordine, conform sursei citate.

În vârstă de 35 de ani, Keylor Navas este la PSG din 2019, când a fost cumpărat cu 15 milioane de euro de la Real Madrid.

În cinci ani petrecuţi în capitala Spaniei, costaricanul şi-a făcut un nume şi a cucerit o sumedenie de trofee, inclusiv de trei ori consecutiv Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: keylor navaspsgnapoli 

viewscnt
Articole similare