Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kopic, după ce a fost învins fără drept de apel de Mutu: ”Planul a fost să ţinem de minge”. Pe cine dă vina pentru golurile primite

Kopic, după ce a fost învins fără drept de apel de Mutu: ”Planul a fost să ţinem de minge”. Pe cine dă vina pentru golurile primite

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a tras concluziile după eşecul la scor suferit pe terenul lui CFR Cluj.

Dinamo a pierdut duelul de pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-4, în cadrul etapei a 27-a din Superliga României.

Cum i s-a părut lui Kopic jocul echipei sale: ”Am avut 30 de minute bune”

La finalul meciului din Gruia, Zeljko Kopic a lăudat-o pe CFR pentru jocul solid făcut şi a vorbit despre cum a încercat Dinamo să abordeze această partidă.

De asemenea, antrenorul croat al bucureştenilor a subliniat care a fost momentul cheie al jocului: primirea primului gol, cel al lui Bîrligea.

”În primul rând vreau să o felicit pe CFR. Am început foarte bine, aşa a fost planul, să ne creăm spaţii, să avem posesia, ar fi trebuit să fim puţin mai buni la ultima pasă. 

CFR este o echipă puternică în dueluri, când eşti deschis şi când pierzi mingi simple şi pierzi dueluri, e greu să te aperi. Ştiam acest lucru.

În prima repriză au avut câteva situaţii de gol. În repriza secundă, planul a fost să intrăm cu o energie bună, să ţinem de minge, dar la primul gol, Patriche a intrat in joc, a pierdut posesia şi au marcat pe contraatac. La corner au marcat pentru 2-0 şi apoi a fost foarte greu.

Am avut 30 de minute bune, dar apoi CFR a fost echipa mai bună. Nu este vorba despre ce cred eu, ci despre ce cred arbitrii. Nu vorbesc despre arbitraj, trebuie să îşi facă treaba cât pot de bine.

În acest gen de meci, CFR are calitate. Faultul a schimbat soarta meciului, dar nu pot vorbi despre deciziile arbitrilor.

Trebuie să ne revenim după acest joc, sper că jucătorii vor fi pregătiţi pentru următoarele meciuri. Facem tot ce putem să îi aducem pe teren cât mai repede. 

Am senzaţia că atunci când ne stabilizam şi ne găsim echilibrul, se întâmplă ceva şi trebuie să construim echipa din nou. Nu e uşor, dar trebuie să acceptăm acest lucru”, a declarat Kopic, după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicsuperliga 

viewscnt
Articole similare