adplus-dvertising
You are here:

La FCSB sunt aşteptate alte transferuri: "Am vorbit cu MM şi patronul". Nicolae Dică, prima reacţie după victoria cu DAC. Ce l-a nemulţumit

La FCSB sunt aşteptate alte transferuri: "Am vorbit cu MM şi patronul". Nicolae Dică, prima reacţie după victoria cu DAC. Ce l-a nemulţumit

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a oferit primele explicaţii după victoria cu DAC, scor 1-0, şi a susţinut că Gigi Becali şi Mihai Stoica au fost informaţi că echipa încă are nevoie de întăriri.

Nicolae Dică, după DAC - FCSB 0-1

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic. Din minutul 68, echipa antrenată de Nicolae Dică a evoluat în superioritate numerică, după eliminarea lui Kruzliak. 

"Ne aştepta o partidă foarte dificilă. Aşa a fost. Consider că am făcut 70 de minute bune, mai ales în prima repriză, cu ocazii, cu pressing. Şi ei au avut ocazie din fază fixă, dar am avut o primă repriză bună. În a doua repriză am început din nou bine, apoi am avut un moment când am făcut pasul înapoi şi nu trebuia să se întâmple, dar am avut reacţie şi am marcat. Sunt nemulţumit de ultimele 20 de minute, pentru că atunci când am avut om în plus trebuia să punem presiune să marcăm şi al doilea gol. 

După gol n-am reuşit să ţinem de minge, am arătat că nu avem jucători cu experienţă în lot, că suntem o echipă tânără. De asta cred că nu am reuşit să marcăm şi al doilea gol, cei din primul 11 şi cei care au venit de pe bancă. Vom încerca să facem doi, trei lideri în această echipă, dintre jucătorii tineri. 

Ne aşteaptă o partidă mai grea în retur, poate mai grea decât în această seară. Trebuie să fim concentraţi. Şansele sunt egale de calificare.

Dawa e un jucător agresiv, cu talie, de forţă şi are momente de joc când nu ia deciziile potrivite, dar vom lucra cu el. Chiar mă gândeam să-l schimb, dar am vrut să văd cum se comportă, i s-a transmis să nu mai facă fault", a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de după partida din Slovacia. 

Antrenorul FCSB a transmis că ar mai putea apărea transferuri, aspect recunoscut şi de Mihai Stoica. 

"Au venit cei doi (n.r. - Rusu şi Miculescu), sunt mulţumit de ce au arătat în această seară. Mă aşteptam să nu joace 90 de minute. Mă bucur că pe teren au încercat să facă ofensiv şi defensiv. Mai avem nevoie de jucători, vom încerca să mai aducem. Am vorbit şi cu MM, şi cu patronul şi vom încerca să mai aducem", a mai spus Nicolae Dică. 

  • Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti

viewscnt
Articole similare