You are here:

Ladislau Boloni, resemnat după retrogradarea lui Metz în Ligue 2. Viitorul său în Franţa, incert: "Un scenariu pe care nu l-am prevăzut"

Ladislau Boloni, resemnat după retrogradarea lui Metz în Ligue 2. Viitorul său în Franţa, incert: "Un scenariu pe care nu l-am prevăzut"

Ligue 1

Comentarii

Metz a retrogradat în Ligue 2, în urma egalului înregistrat pe Stade Saint-Symphorien, 2-2, împotriva celor de la St. Etienne, în barajul de menţinere/retrogradare din Ligue 1.

Ladislau Boloni a eşuat în misiunea sa imposibilă de salvarea a celor de la Metz de la retrogradarea în Ligue 2. Metz a remizat cu scorul de 2-2 în faţa celor de la St. Etienne, în manşa retur a barajului de menţinere/promovare în Ligue 1. Metz a luptat eroic în inferioritate numerică timp de aproximativ 110 minute.

După aproape două ore de luptă în zece oameni, fotbaliştii lui Boloni au cedat. Golul promovării în Ligue 1 a venit în minutul 117, Wadji a înscris golul care a trimis-o pe Metz înapoi în Ligue 2 după un singur sezon petrecut în primul eşalon al fotbalului francez. Boloni a reuşit să promoveze în prima divizie în urma unui sezon excelent, în stagiunea 2022-2023.

Laszlo Boloni a vorbit la capătul partidei despre prestaţia jucătorilor săi, cât şi despre micile detalii care au făcut diferenţa între un nou sezon în Ligue 1 şi revenirea în al doilea eşalon al fotbalului din "Hexagon".

Ladislau Boloni: "Ne-a lipsit un gol! Detaliile sunt cele care sunt decisive"

"Ne-a lipsit un gol! A fost 2-1 pentru ei în tur, 2-1 pentru noi în retur. Ne-au lipsit mici lucruri în acest meci, ne-au lipsit mici lucruri şi în meciul tur. Sunt mereu detaliile. Dar detaliile sunt cele care sunt decisive. Nu o să fac în acest moment analiza, pentru că în situaţii precum această nu putem face o analiză profundă.

Nu sunt multe lucruri de spus despre arbitraj. Jos pălăria! A fost un scenariu pe care nu l-am prevăzut. Trebuie să învăţăm mult mai mult din această partidă. Urmează concediul, o să merg în concediu şi vă urez şi vouă vacanţă frumoasă. Vom vedea! O zi frumoasă, la revedere!", a declarat Ladislau Boloni.

Afla mai multe despre: metzst. etiennelaszlo boloniladislau 

viewscnt
Articole similare