Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad a realizat primul transfer al verii! Arădenii au adus un jucător de la o formaţie retrogradată în Liga 2

OFICIAL | UTA Arad a realizat primul transfer al verii! Arădenii au adus un jucător de la o formaţie retrogradată în Liga 2

UTA

Comentarii

UTA Arad a confirmat prima mutare a acestei veri, după ce au anunţat deja o serie de plecări de la club.

Benjamin Van Durmen este noul jucător al celor de la UTA Arad! Fotbalistul belgian adus de Adrian Mititelu în România, la FC U Craiova 1948, în anul 2021 de la Mouscron, a semnat cu echipa care a încheiat play-out-ul pe prima poziţie, în sezonul recent încheiat. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a petrecut trei ani la formaţia lui Mititelu, timp în care a evoluat în 87 de partide în tricoul echipei din Craiova. A înscris de nouă ori şi a furnizat două pase decisive, în perioada sa petrecută la FC U Craiova 1948.

Retrogradat în Liga 2, Van Durmen semnează cu o echipă din Superliga

Retrogradat cu formaţia antrenată în prezent de Marius Croitoru, Van Durmen s-a aflat pe lista celor şase jucători plecaţi de la FC U Craiova la doar câteva zile de la retrogradarea echipei în eşalonul secund. UTA Arad a profitat de plecarea sa de la Craiova, iar belgianul va îmbrăca tricoul "Bătrânei Doamne", din sezonul viitor.

"Mijlocaşul central Benjamin van Durmen este de astăzi noul jucător al UTA-ei! În vârstă de 27 de ani, belgianul a evoluat ultima dată tot în Superligă, la FCU Craiova 1948, pentru care a adunat 28 de jocuri în sezonul precedent, perioadă în care a punctat de 5 ori.

În carieră, van Durmen a mai evoluat la Mouscron în peste 90 de meciuri în prima ligă a campionatului belgian. Îi urăm bun venit în legendarul tricou roş-alb şi îi dorim cât mai multe realizări!", au transmis cei de la UTA Arad, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: uta aradbenjamin van durmenfc u craiova 1948adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare