Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, dărâmat după UTA - Rapid 1-1. Antrenorul gazdelor, semnal de alarmă asupra terenului de la Arad

Laszlo Balint, dărâmat după UTA - Rapid 1-1. Antrenorul gazdelor, semnal de alarmă asupra terenului de la Arad

UTA

Comentarii

Laszlo Balint (43 de ani) a tras concluziile după remiza dintre UTA Arad şi Rapid, giuleştenii reuşind să o obţină la ultima fază. Antrenorul formaţiei gazdă a fost dărâmat la finalul meciului şi a vorbit despre condiţiile de joc ale terenului de la Arad.

UTA Arad a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1 , într-un meci din etapa a 21-a a Superligii.

Pe o veritabilă mocirlă, gazdele arădene au deschis scorul în minutul 40, prin Otele, care a primit o pasă lungă de la Ubbink şi a înscris profitând de ieşirea hazardată a portarului Moldovan.

În minutul 90+4, Maxim l-a faultat în careu pe Dragoş Grigore şi arbitrul a dictat penalty. A transformat Dugandzic şi meciul s-a încheiat 1-1.

Laszlo Balint, dărâmat după UTA - Rapid 1-1. Antrenorul gazdelor, semnal de alarmă asupra terenului de la Arad

La finalul meciului, antrenorul formaţiei UTA Arad, Laszlo Balint, a fost dezamăgit de rezultatul meciului, dar şi-a felicitat elevii pentru dăruire şi atitudine.

Acesta a atras şi un semnal de alarmă cu privire la suprafaţa de joc de la Arad, una care s-a prezentat în condiţii absolut execrabile.

”Nu ştiu dacă este o seară bună pentru noi. E greu să-mi găsesc cuvintele. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Am făcut un joc foarte bun. Eu zic că de multe ori am fost peste nivelul lor.

A doua repriză am reuşit să controlăm. A venit acel minut, o lipsă de experienţă (n.r. de la penalty). Suntem foarte frustraţi. Au început să joace cu mingi pe careu. E o fază care se poate întâmpla oricui. E dărâmat (n.r. Maxim). Şi noi suntem frustraţi.

Trebuie să mergem înainte, să construim strategia. Din ianuarie se anunţă o perioadă cruntă pentru noi. Ştiam că azi nu ne puteau pune probleme decât din faze fixe.

În seara asta a fost nedrept. Jucătorii au lăsat şi ultimul strop de energie pe teren. Suporterii să aibă încredere.

Aş vrea să se gândească toată lumea la traiectoria acestei echipe pe noul stadion. Eu nu vreau să spun nimic, că ştiu că se fac eforturi.

Vreau să înţeleagă lumea cât de greu ne este. În momentul când se caută un jucător, se uită la imagini. Noi avem jucători tehnici peste nivelul Ligii 1.

Am vrea şi noi să avem un gazon ca la Sepsi, ca la Petrolul. E dificil să gândesc o strategie cu un fotbal spectaculos. Nu este deloc uşor.

Lumea ne judecă. Nu ne căutăm scuze. Traiectoria echipei pe propriul stadion este cu foarte multe puncte pierdute”, a declarat Balint, după meci.

În urma acestei remize, UTA Arad termină anul pe locul 15, penultimul din campionat, cu 19 puncte, după 21 de etape.

Afla mai multe despre: uta arad rapidbalintsuperliga 

viewscnt
Articole similare