Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu l-a ”corectat” pe reporter: ”Nu noi am pierdut puncte, ci cei de la Buzău”. Mesaj clar pentru fanii lui Poli Iaşi: ”Mă aşteptam să fie mai multă lume”

Leo Grozavu l-a ”corectat” pe reporter: ”Nu noi am pierdut puncte, ci cei de la Buzău”. Mesaj clar pentru fanii lui Poli Iaşi: ”Mă aşteptam să fie mai multă lume”

Liga 2

Comentarii

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Leo Grozavu (55 de ani), a tras concluziile după remiza încheiată în meciul dintre echipa sa şi Gloria Buzău.

Poli Iaşi a remizat, pe teren propriu, în partida disputată în compania formaţiei Gloria Buzău, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

Golurile au fost marcate de Cătălin Hlistei, în minutul 31, pentru gazde, în timp ce Viktor Angelov a punctat pentru oaspeţi, în minutul 47.

Leo Grozavu l-a ”corectat” pe reporter. Mesaj clar pentru fanii lui Poli Iaşi

La finalul partidei, Leo Grozavu a reacţionat şi a subliniat faptul că echipa sa a câştigat un punct şi că buzoienii au fost cei care au avut de pierdut de pe urma acestui rezultat.

De asemenea, antrenorul formaţiei din Copou se aşteaptă la un număr mai mare de spectatori la meciurile de acasă ale lui Poli Iaşi.

”Două puncte au pierdut cei de la Buzău, noi în niciun caz nu am pierdut puncte. Am câştigat un punct, l-am câştigat pe teren. 

Mă aşteptam să fie mai multă lume azi. Echipa cred că a demonstrat în ultima perioadă că merită susţinere cap-coadă”, a declarat Grozavu, după meci.

În urma acestui rezultat de egalitate, Poli Iaşi a urcat în vârful ierarhiei din Liga 2, cu 44 de puncte.

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasiliga 2 

viewscnt
Articole similare