You are here:

Spania - Germania 2-1. Selecţionata lui Nagelsmann se prăbuşeşte în sferturi. Carvajal vede cartonaşul roşu şi ratează semifinala, Merino, eroul ibericilor

Spania - Germania 2-1. Selecţionata lui Nagelsmann se prăbuşeşte în sferturi. Carvajal vede cartonaşul roşu şi ratează semifinala, Merino, eroul ibericilor

EURO

Comentarii

Spania s-a impus cu scorul de 2-1, în extra-time, împotriva naţionalei Germaniei.

Spania - Germania 2-1 (Mikel Merino 119', Olmo 52' - Wirtz 89')

Echipele de start

  • Spania: U. Simon - Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella - Rodri, F. Ruiz - Yamal, Pedri, Williams - Morata
  • Rezerve: Raya, Remiro, Nacho, Vivian, Merino, Joselu, Olmo, Ferran Torres, Grimaldo, Álex Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Jesús Navas, Fermín López, Pérez
  • Germania: Neuer - Kimmich, Rudiger, Tah, Raum - Can, Kroos - Musiala, Gundogan, Sane - Havertz
  • Rezerve: Baumann, Ter Stegen, Gross, Füllkrug, Führich, Müller, Beier, Schlotterbeck, Anton, Wirtz, Mittelstädt, Henrichs, Andrich, Koch, Undav

Min 120+6: Final de meci!

Min 120+5: Dani Carvajal vede cartonaşul roşu după ce a încasat al doilea cartonaş galben al partidei.

Min 120+2: Fullkrug primeşte mingea în careu, dar lovitura sa de cap trece pe lângă poarta lui Simon.

Min 120+1: Ferran Torres scapă singur cu Manuel Neuer, aleargă în unghi, iar execuţia sa nu este suficient pentru a-l învinge pe portarul nemţilor.

Min 119: GOOOOOOOOOOOL SPANIA! Mikel Merino este servit de Dani Olmo, iar lovitura sa de cap, din întoarcere, este impecabilă. Manuel Neuer priveşte dezamăgit spre mingea care intră în poartă.

Min 117: Fullkrug reuşeşte să trimită mingea cu umărul, din plonjon, spre poarta lui Simon, care respinge.

Min 106: A început repriza secundă a prelungirilor.

Min 105+1: Şutul lui Wirtz trece agonizant pe lângă bară, pe jos. Execuţia sa l-ar fi învins pe Unai Simon.

Min 104: Mikel Oyarzabal trimite un şut cu efect spre poarta lui Neuer, dar execuţia sa trece pe lângă poartă.

Min 90: A început prima repriză de prelungiri.

Min 90+5: Finalul timpului regulamentar. Urmează prelungirile.

Min 89: GOOOOOOOOOL GERMANIA! Wirtz înscrie cu un voleu din careu, la colţul lung, dintr-o deviere în zona careului mic. 

Min 85: Havertz îl impinge pe Nacho şi reuşeşte să trimită cu capul, la colţul scurt, dar Simon are un reflex excelent.

Min 82: Simon o comite dintr-o repunere de la şase metri, mingea este interceptată de Havertz, care încearcă să-l lobeze pe portarul ibericilor, ieşit de pe linia porţii, dar fotbalistul de la Arsenal trimite peste poartă!

Min 81: Musiala driblează în flancul stâng, însă execuţia sa trece mult pe lângă poartă.

Min 77: Fullkrug trimite în bară cu o execuţie din alunecare. Nacho a contribuit imens la incomodarea atacantului german la această fază.

Min 70: Andrich primeşte mingea în marginea careului, iar şutul său violent este respins de Simon, care este nevoit să se întindă la maxim pentru a se opune.

Min 60: Wirtz trimite un şut din afara careului, dar execuţia sa trece pe lângă poartă, din cauza unei devieri.

Min 52: GOOOOOOOOL SPANIA! Olmo primeşte o pasă pe poziţie viitoare, reuşeşte să ajungă la minge şi o trimite plasat la colţul scurt, cu piciorul său drept.

Min 47: Alvaro Morata trece pe lângă deschiderea scorului, la prima fază a actului secund. Căpitanul spaniolilor reuşeşte să pivoteze în careu, dar şutul său este imprecis şi trece peste poartă.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45+2: Final de repriză!

Min 44: Neuer prinde fără probleme şutul lui Yamal, expediat de la aproximativ 20 de metri.

Min 39: Dani Olmo îşi încearcă norocul după o recuperare surprinzătoare a lui Cucurella, la mijlocul terenului. Şutul fotbalistului de la Leipzig este respins cu mare dificultate de Neuer.

Min 36: Nico Williams pătrunde pe partea stângă şi reuşeşte să-şi creeze un culoar de şut. Execuţia sa la colţul scurt îl intinde pe Manuel Neuer.

Min 34: Havertz trimite un şut spre poarta lui Simon, dar execuţia sa este lipsită de intensitate, iar mingea este reţinută de portarul ibericilor.

Min 19: Kai Havertz se înalţă în careu şi reuşeşte să-l pună la încercare pe Unai Simon, care a reuşit să prindă balonul.

Min 15: Lamine Yamal nu prinde spaţiul porţii cu lovitura sa liberă, trimisă pe jos.

Min 2: Pedri primeşte mingea la 16 metri, dar şutul său este prins de Neuer fără mari probleme.

Min 1: A început meciul!


Spania şi Georgia se întâlnesc, vineri, la Stuttgart, în meciul care reprezintă capul de afiş al sferturilor de finală de la EURO 2024. Ambele echipe traversează o perioadă bună, cu rezultate excelente la Campionatul European.

Spania a câştigat toate meciurile de EURO 2024, n-a făcut nici măcar un egal, în timp ce Germania a remizat doar cu Elveţia în grupa A, 1-1, în rest a câştigat tot la ediţia pe care o găzduieşte a Campionatului European.

În cazul în care este eliminată Germania, va fi ultimul meci din cariera lui Toni Kroos, neamţul care şi-a anunţat retragerea la finalul EURO 2024.

În optimi, Spania a trecut fără probleme de Georgia, scor 4-1, în timp ce Germania a câştigat cu 2-0 împotriva Danemarcei, un meci pe care l-a dominat categoric.

La ultimul meci direct, Spania şi Germania au remizat, scor 1-1, în noiembrie 2022, în grupa E de la Campionatul Mondial.

Afla mai multe despre: live text spania germania euro 2024live spania germania euro 2024euro 2024 spania germania live 

viewscnt
Articole similare