Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - FC Argeş 2-1. Octavian Popescu şi Vali Gheorghe întorc rezultatul în patru minute. A şaptea victorie la rând a roş-albaştrilor în toate competiţiile

VIDEO | FCSB - FC Argeş 2-1. Octavian Popescu şi Vali Gheorghe întorc rezultatul în patru minute. A şaptea victorie la rând a roş-albaştrilor în toate competiţiile

Superliga

Comentarii

FCSB a învins cu 2-1 pe FC Argeş, la Buzău, într-un meci jucat în etapa a 14-a din Liga 1. A fost a şaptea victorie la rând a roş-albaştrilor, în toate competiţiile, în meciurile jucate pe teren.

VIDEO | FCSB - FC Argeş 2-1 (Popescu 67, Gheorghe 71 / Raynov 62)

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Haruţ, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Tănase - Stoica, Keşeru, Budescu
Rezerve: Straton, Creţu, Şut, Popescu, Dumiter, Gheorghe, Perianu, Musi, Cordea

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Santons, Musat - Meza Colli, Raynov - Işfan, Şerban, Latovlevici - Fatai
Rezerve: Croitoru, Telcean, Moisie, Boldor, Viana, Ribeiro, Honciu, Dumitraşcu, Palic

Min. 90+3 - Final de meci. Victorie cu emoţii pentru FCSB, care a întors rezutatul în patru minute!


Min. 89 - Ocazie FCSB! Vali Gheorghe trage puternic de la 17 metri spre colţul scurt, dar mingea trece pe lângă poarta lui Greab.


Min. 71 - GOOOOOOLLLLL FCSB! Vali Gheorghe înscrie cu o lovitură de cap deviată, din interiorul careului. Greab a fost prins pe picior greşit şi n-a mai putut face nimic.


Min. 67 - GOOOOOOLLLLLL FCSB! Octavian Popescu înscrie cu un şut plasat excelent, cu efect, din colţul careului de 16 metri.


Min. 62 - GOOOOOOOLLLLLL FC Argeş! Raynov înscrie din apropiere, după un corner executat de Latovlevici şi o minge atenuată în careu de Oaidă, care încerca să respingă.


Min. 53 - Ocazie FCSB! Ianis Stoica trage în portarul Greab, din apropiere, după ce a fost găsit excelent, liber, de Budescu.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 35 - Ocazie FC Argeş. Latovlevici execută o lovitură liberă, Tănase sare excelent în zid şi deviază peste poartă.


Min. 14 - Ocazie FCSB! Tănase reia cu capul, din mijlocul careului, Greab se întinde şi reuşeşte să pareze şi să prindă mingea în doi timpi.


Min. 10 - Ocazie FCSB! Tofan scoate de pe linia porţii, după ce Keşeru a şutat în blocaj în urma unei pase de geniu a lui Budescu.


Min. 6 - Piteştenii cer penalty. Radunovic e împins de Işfan şi cade, apoi îl dărâmă pe fotbalistul Argeşului în careu. Arbitrul fluieră, dar dă fault în atac, nu penalty, aşa cum solicită "vulturii".


Min. 1 - A început meciul.


Capul de afiş al partidelor din a 14-a etapă se va disputa duminică seara. FCSB va primi vizita lui FC Argeş, de la ora 20:30, pe stadionul din Buzău, acolo unde ”roş-albaştrii” s-au obişnuit deja să joace.

Va fi primul meci al FCSB-ului după partida cu Mioveni, la care Eugen Nae a stat pe bancă şi a dispus de doar 13 jucători. Problemele cu Covid-ul nu erau încă atât de grave atunci, dar acestea se înrăutăţiseră între timp.

De la 13 jucători disponibili, FCSB a ajuns să nu aibă nici măcar 11, astfel că şi-a amânat meciul cu Farul din a 13-a etapă şi a pierdut la masa verde meciul din optimi din cupă, împotriva Voluntariului.

Edi Iordănescu şi o bună parte din lotul său au revenit la antrenamente, astfel că FCSB îşi poate relua sezonul. Însă, fotbaliştii roş-albaştri vor avea nevoie de câteva săptămâni pentru a reveni după virus.

FC Argeş ar putea profita de acest fapt, fiind într-o formă de zile mari înaintea duelului direct, Piteştenii nu au pierdut niciunul dintre ultimele nouă meciuri, şapte în campionat şi două în cupă, şi se apropie de play-off.

Formaţia lui Andrei Prepeliţă a navigat cu succes partidele cu echipe în formă, precum Voluntari, Farul sau Botoşani, iar acum poate beneficia de ghinionul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbfc argeşfcsb argeşliga 1 

viewscnt
Articole similare