Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a câştigat Community Shield în faţa lui Manchester City. Darwin Nunez, debut cu gol. Erling Haaland, cu o ratare din faţa porţii

Liverpool a câştigat Community Shield în faţa lui Manchester City. Darwin Nunez, debut cu gol. Erling Haaland, cu o ratare din faţa porţii

Liverpool

Comentarii

Liverpool s-a impus cu 3-1 (1-0), sâmbătă seara, în faţa echipei Manchester City în ediţia cu numărul 100 a Community Shield.

Liverpool, câştigătoarea FA Cup 2022, a înfruntat câştigătoarea titlului în Premier League, Manchester City, sâmbătă seara, pe King Power Stadium, arena formaţiei Leicester City, în meciul care a deschis noul sezon din fotbalul englez.

Liverpool a câştigat Community Shield în faţa lui Manchester City. Darwin Nunez şi Erling Haaland au debutat

Liverpool s-a impus cu 3-1 după un meci în care golurile echipei antrenate de Jurgen Klopp au fost înscrise de Alexandre-Arnold, în minutul 21, Salah, din penalty, în minutul 83, şi Darwin Nunez, în minutul 90+4.

Golul lui Manchester City a fost marcat de argentinianul Julian Alvarez, în minutul 70.

Astfel, Liverpool a câştigat pentru a 16-a oară trofeul Community Shield, în timp ce Manchester City se află la a opta finală pierdută în Community Shield.

Referitor la prestaţiile făcute de cele mai importante achiţii ale celor două adversare, Haaland şi Nunez, au fost total diferite.

Dacă Erling Haaland a fost integralist, dar nu s-a remarcat aproape deloc, cu excepţia unei ratări uriaşe în finalul partidei, Darwin Nunez, care a început de pe bancă, a avut un impact imediat.

Uruguayanul a scos penalty-ul din care a marcat Salah şi a marcat golul de 3-1.

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester city 

viewscnt
Articole similare