Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Antal se întoarce în Liga 1! Clubul a anunţat transferul: ”Ar putea juca în prima etapă”

Liviu Antal se întoarce în Liga 1! Clubul a anunţat transferul: ”Ar putea juca în prima etapă”

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Antal (33 de ani) va reveni în Liga 1 la doar şase luni după ce a părăsit-o pe UTA Arad. Scurta aventură în Ungaria nu a fost de bun augur pentru român, iar noul său club a anunţat că acesta ar putea debuta încă din prima etapă.

În ianuarie 2021, Liviu Antal semna cu UTA Arad şi revenea în Liga 1 după patru ani petrecuţi la Zalgiris, în primul eşalon al Lituaniei.

Fostul campioan al României avea să bifeze 42 de apariţii, cinci goluri şi două pase decisive în unicul an petrecut alături de ”textilişti”.

Însă, în această iarnă, conducerea decidea că nu mai are nevoie de serviciile jucătorului de 33 de ani, astfel că îl ceda pe acesta în Ungaria, la Szombathelyi Haladás, echipă din al doilea eşalon.

Românul avea să nu reziste nici măcar o lună la Haladás, înainte de a fi împrumutat la Zalaegerszegi TE FC, echipă din prima ligă maghiară, alături de care avea să petreacă restul stagiunii.

După doar jumătate de sezon în Ungaria, Liviu Antal s-a decis să revină în Liga 1 şi s-a înţeles deja cu noua sa echipă.

Directorul sportiv de la CS Mioveni, Daniel Barbu, a dezvăluit că Liviu Antal ar putea debuta pentru formaţia pregătită de Alexandru Pelici încă din prima etapă a noului sezon, împotriva lui Hermannstadt.

Liviu Antal se întoarce în Liga 1

Ar putea juca vineri, cu Hermnnastadt (n.r. în prima etapă), dacă îi va veni la timp cartea verde”, a declarat Daniel Barbu, pentru Gsp.

Aşdar, Liviu Antal devine doar a treia venire din această vară de la CS Mioveni, după Flavius Croitoru, sosit liber de contract de la FC Argeş, şi Cristi Dumitru, împrumutat de la FCSB.

Transferul jucătorului de 33 de ani vine în contextul în care formaţia argeşeană şi-ar putea pierde talismanul, golgheterul şi căpitanul echipei, Bogdan Rusu (32 de ani).

Atacantul este dorit insistent de Universitatea Craiova, întrucât oltenii au şanse mari să îl piardă pe Jovan Markovic (21 de ani), care ar fi ajuns la un acord cu echipa din oraşul său natal, Steaua Roşie Belgrad.

Aşadar, Craiova s-a reorientat către Rusu, dar primarul din Mioveni a dezvăluit că cele două cluburi mai au până să ajungă la un acord.

Oltenii l-au oferit pe Ionuţ Vînă (27 de ani) în schimbul lui Rusu, dar Mioveni îl doreşte pe Dan Nistor (34 de ani) şi o sumă de bani.

Afla mai multe despre: liviu antal 

viewscnt
Articole similare