Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, concluzii dure după eşecul cu Farul: ”Nu arătăm bine deloc. Avem o formă slabă. Ghinionul nu se mai termină”

Liviu Ciobotariu, concluzii dure după eşecul cu Farul: ”Nu arătăm bine deloc. Avem o formă slabă. Ghinionul nu se mai termină”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi, Liviu CIobotariu (52 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul campioanei Farul Constanţa, în Superligă.

Sepsi a pierdut partida din deplasare cu Farul, scor 1-2, în etapa a 11-a din Superliga României.

La Ovidiu, arbitrul Radu Petrescu a acordat penalti încă din minutul 4, după ce Ninaj a comis henţ în careu, iar Larie a transformat, în minutul 6, deschizând scorul pentru Farul. 

Oaspeţii au egalat în minutul 45+2, prin Marius Ştefănescu, autorul unui gol superb.

În minutul 55, Kiki i-a oferit pasa decisivă lui Budescu şi acesta a înscris pentru 2-1.

Reacţia lui Liviu Ciobotariu: ”Suntem pe o pantă descendentă”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu s-a arătat resemnat în urma unui nou eşec suferit de echipa sa, al treilea la rând în campionat.

”Ca exprimare în teren, nu am arătat rău. Am făcut o repriză destul de bună. Din păcate, am primit două goluri care puteau fi evitate.

Am vorbit la pauză, am discutat să nu ne mai surprindă. Este adevărat, suntem pe o pantă descendentă ca şi rezultate, dar şi ca joc.

Nu arătăm bine deloc. Va trebuie să ne strângem şi să analizăm bine greşelile şi să nu le mai repetăm. După pauză, primim lejer gol.

A fost un meci greu. E campioana României. Avem o formă slabă. Ghinionul parcă nu se mai termină la noi. Greşim şi individual şi colectiv!”, a declarat Ciobotariu, după meci.

În urma acestui rezultat, Sepsi rămâne cu 12 puncte şi se află pe poziţia a 9-a.

Afla mai multe despre: sespiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare