Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costache a spart gheaţa... şi în ce meci! A marcat singurul gol al derby-ului oraşului Limassol. Apollon e lider în Cipru

VIDEO | Costache a spart gheaţa... şi în ce meci! A marcat singurul gol al derby-ului oraşului Limassol. Apollon e lider în Cipru
Comentarii

Apollon a câştigat derby-ul oraşului Limassol, cu Aris, şi a urcat pe primul loc în Cipru. Unicul gol al meciului a fost marcat de Valentin Costache, fostul fotbalist al Rapidului, aflat la prima sa reuşită pentru noua echipa.

Costache a punctat în minutul 10, cu un şut la care portarul advers a rămas fără replică. În urma acestui rezultat, cele două rivale de moarte au făcut rocada în clasament. În vârstă de 25 de ani, Valentin Costache a fost transferat de Apollon de la Rapid în această vară, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

VIDEO cu golul marcat de Costache

Valentin Costache susţine că a aflat din media că Rapid va renunţa la el, contrar aşteptărilor sale. 

"Şi pentru mine a fost surprinzător. Când am văzut la TV, am rămas şi eu şocat, pentru că nu ştiam nimic, toată lumea era foarte mulţumită de mine. În trei meciuri am intrat, iar în două am dat pase de gol.

Am fost puţin supărat, sincer să fiu, dar după ce am primit această ofertă am văzut cum e clubul, cum sunt oamenii şi chiar sunt foarte fericit. De la supărare am fost foarte fericit.  

Nu mai suport supărările, nu mai suport nimic, vreau să fiu liniştit şi să joc eu fotbal. Anul acesta nu am arătat ce puteam eu şi acum o să-mi arăt adevărata valoare", a mai spus fostul jucător de la Rapid, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: costacherapidapollon 

viewscnt
Articole similare