Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în Superligă. Criticat de fani, Dan Şucu face un transfer de urgenţă: ”Este bomba care explodează în această dimineaţă”

Lovitură de teatru în Superligă. Criticat de fani, Dan Şucu face un transfer de urgenţă: ”Este bomba care explodează în această dimineaţă”

Rapid

Comentarii

Se pune la cale un transfer major în Superliga României, pe traseul Constanţa - Bucureşti. Campioana este pe cale să cedeze un fotbalist titular la Rapid.

Farul are un început de sezon inconstant, în care a îmbinat victoriile cu eşecurile din campionat, preliminariile cupelor europene şi chiar Supercupa României.

Totuşi, rezultatul din cea mai recentă partidă jucată, 3-0 cu Flora Tallinn, aduce aminte de echipa cu care Gică Hagi domina competiţia internă în stagiunea precedentă.

Lovitură de teatru în Superligă. Criticat de fani, Dan Şucu face un transfer de urgenţă: ”Este bomba care explodează în această dimineaţă”

Iar cum perioada de transferuri încă nu este încheiată, sunt mişcări de trupe şi în lotul de jucători al Farului. Dacă la capitolul veniri a fost bifat Constantin Budescu, campioana României poate suferi o pierdere mare.

Mai exact, Andrei Borza ar putea pleca de la malul mării şi să ajungă la Rapid, care trece printr-un moment foarte tensionat acum.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a suferit două eşecuri consecutive, ultimul dintre ele fiind acasă, în derby-ul cu Petrolul (0-2).

Iar Dan Şucu nu mai vrea să stea pe gânduri şi caută noi întăriri pentru sezonul în care îşi propune o clasare cel puţin între primele trei locuri.

Astfel, Andrei Borza este considerat a fi jucătorul lipsă din angrenajul giuleştenilor. Mai mult, fundaşul stânga al Farului chiar s-ar fi înţeles deja cu Rapid, în prezenţa impresarului Giovanni Becali.

Singurul aspect care ar mai rămâne de pus la punct este clauza de reziliere din contractul fotbalistului cu formaţia giuleşteană.

”Avem o informaţie de ultim moment, în exclusivitate. Şucu dovedeşte din nou că lucrează pentru Rapid. Aseară, târziu, Rapidul a obţinut acordul lui Borza. Este bomba care explodează în această dimineaţă.

Şucu răspunde criticilor din partea galeriei, nemulţumirilor. Bineînţeles, într-o mare măsură justificate pentru că echipa nu joacă extraordinar. 

Borza şi-a dat ok-ul de a juca pentru Rapid. Au fost negocieri intense cu Giovanni Becali, cel mai puternic agent de jucători din România, firma pe care o consiliază este cea mai puternică din România. Negocieri intense cu Giovanni Becali şi Borza.

Ultimele discuţii vor fi asupra clauzei de reziliere. Astăzi se întâlnesc şi părţile. În condiţiile actuale, eu cred că domnul Şucu va ceda”, informează Fanatik.

Cotat la un milion de euro, Andrei Borza a fost promovat la echipa mare a Farului în iulie 2022 şi a adunat 45 de meciuri, în care a reuşit trei goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: rapidfarulandrei borzadan sucu 

viewscnt
Articole similare