Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Simona Halep chiar dacă se găsesc alţi vinovaţi! Ce se întâmplă | EXCLUSIV

Lovitură pentru Simona Halep chiar dacă se găsesc alţi vinovaţi! Ce se întâmplă | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep are puţine şanse de scăpare fără o suspendare. În cel mai rău caz, jucătoarea din Constanţa va primi patru ani de suspendare, dar există şi o variantă mai blândă.

Ce se întâmplă chiar dacă Simona Halep găseşte vinovaţii

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.

Sports Resolutions, agenţia care se va ocupa de audierea Simonei Halep, este un for independent de soluţionare a litigiilor din sport. În faţa celor care vor judeca, Simona Halep are două variante: să conteste decizia sau să mărturisească. 

Simona Halep a luat legătura cu mai mulţi avocaţi, care vor încerca să obţină o pedeapsă cât mai blândă. Totuşi, simplul fapt că s-a identificat o substanţă interzisă înseamnă punerea sub abuzare şi exercitarea suspendării, în funcţie de gravitatea cazului. 

O sursă autorizată susţine, pentru Orange Sport, că în acest moment Simona Halep îşi poate doar micşora suspendarea şi nu poate scăpa de ea, indiferent că vinovate se vor face alte persoane. 

"Va fi foarte greu ca Simona să demonstreze că este nevinovată. Se ia în calcul faptul că este o jucătoare profesionistă, o jucătoare care ştie foarte bine regula jocului în materie de antidoping. Ea a avut foarte multe controale, nu se va putea merge pe principiul că nu a ştiut sau că a fost surprinsă că a fost prinsă dopată.

Ea trebuie să-şi demonstreze nevinovăţia, iar dacă va arăta cu probe clare că această substanţă a fost luată fără ştiinţa ei, poate primi o suspendare de doi ani", a dezvăluit o sursă autorizată, pentru Orange Sport. 

De asemenea, o altă reducere a pedepsei poate fi aplicată dacă Simona Halep va dezvălui alte nume din sport implicate în dopaj. 

"Exista varianta ca un sportiv dopat, cum este şi cazul Simonei, să dea alte nume de sportivi dopaţi, antrenori sau medici care acţionează cu astfel de practici, iar în această situaţie poate primi o micşorare a pedepsei cu trei sferturi" , se mai arată în informaţiile obţinute de Orange Sport. 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep dopajsimona halep pedeapsăsimona halep roxadustat 

viewscnt
Articole similare