Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean pune presiune pe Edi Iordănescu să îl convoace pe jucătorul care a lipsit de la ultimele acţiuni: ”E de neînlocuit”

Lucian Sânmărtean pune presiune pe Edi Iordănescu să îl convoace pe jucătorul care a lipsit de la ultimele acţiuni: ”E de neînlocuit”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu va avea o ultimă şansă să îşi salveze postul în septembrie, când echipa naţională va disputa ultimele două partide din această ediţie a Nations League. Lucian Sânmărtean i-a transmis selecţionerului că are nevoie în lot de jucătorul care a fost absent de la ultimele acţiuni.

După ce a ratat la limită calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, echipa naţională a României şi-a schimbat obiectivul şi s-a propus să se claseze cât mai sus în grupa sa din Nations League.

Tragerea la sorţi nu fusese prea dură cu ”tricolorii”: deşi putea înfrunta echipa precum Ucraina, Suedia, Norvegia sau Scoţia, România a fost repartizată într-o grupă cu Finlanda, Bosnia şi Herţegovina şi Muntenegru.

Mihai Stoichiţă spunea că selecţionata noastră poate câştiga această grupă, dar, după patru partide, ”tricolorii” au marcat un singur gol şi au însumat doar trei puncte.

Umilinţele cu Muntenegru l-ar fi putut costa pe postul pe Edi Iordănescu, chiar şi după doar şase meciuri pe bancă, dar acesta a mai primit o şansă din partea FRF.

Iar, în septembrie, echipa naţională va avea şansa de a spăla măcar parţial ruşinea de la ultima acţiune, când va disputa meciurile retur cu Bosnia şi Finlanda.

Pentru a reuşi să rămână selecţioner, Lucian Sânmărtean l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să îl convoace pe Nicuşor Stanciu, chiar dacă evoluează în China.

Lucian Sânmărtean pune presiune pe Edi Iordănescu să îl convoace pe jucătorul care a lipsit de la ultimele acţiuni

”Tricolorul” este unul dintre cei mai bun jucători din campionatul chinez, dar distanţa dintre Wuhan şi Bucureşti l-a făcut să rateze ultimele acţiuni.

Însă, Sânmărtean este de părere că acesta nu poate lipsi dacă România îşi doreşte să aibă vreo şansă să câştige următoarele meciuri.

Văd că este într-o formă deosebită, un jucător reprezentativ pentru echipa noastră, jucătorul de la care ne aşteptăm să vină şi să facă diferenţa.

Este într-o formă deosebită. Nu mă aşteptam la mai puţin de la acest copil, care îşi ridică nivelul la echipele la care se duce.

Şi este un bun naţional, care trebuie să vină să ajute echipa naţională să avem rezultate.

În mod normal, evoluţiile îl obligă pe Iordănescu să îl convoace la naţională. Este un jucător determinant pentru echipa noastră, cum de mult nu am mai văzut.

Asemenea jucători buni, care să tragă echipa după ei, cu maturitate fotbalistică ce îi permite să fie de neînlocuit la naţională”, a declarat Lucian Sânmărtean.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare