Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Gigi Mulţescu i-au ”dat lacrimile” după ce a primit un mesaj de la Cupa Mondială! Răspunsul său emoţionant: ”Îi mulţumesc că şi-a adus aminte de mine”

Lui Gigi Mulţescu i-au ”dat lacrimile” după ce a primit un mesaj de la Cupa Mondială! Răspunsul său emoţionant: ”Îi mulţumesc că şi-a adus aminte de mine”

Cupa Mondială

Comentarii

Zilele trecute, Collins Fai (32 de ani), fostul jucător al lui Gigi Mulţescu (71 de ani) la Dinamo, i-a transmis un mesaj emoţionant fostului său tehnician. Internaţionalul camerunez a afirmat că speră că antrenorul este mândru de el şi că îi va păstra un tricou de la Cupa Mondială.

Când a sosit în România, prima şansă care i-a fost oferită lui Collins Fai a venit din partea lui Gigi Mulţescu, care a avut încredere în calităţile sale şi a decis să îl păstreze la Dinamo.

După două sezoane şi jumătate bune la Bucureşti, camerunezul a plecat la Standard Liege, iar, între timp, a devenit om de bază în naţionala sa, însumând 54 de apariţii.

Prezent la Cupa Mondială alături de Camerun, Fai i-a transmis un mesaj lui Gigi Mulţescu, prin care îi mulţumea pentru tot ce a făcut pentru el.

Când a auzit cuvintele fostului său jucător, Gigi Mulţescu a recunoscut că a început să plângă, fiind emoţionat de recunoştinţa pe care o are Fai faţă de el.

Antrenorul de 71 de ani a recunoscut că are o relaţie specială cu Collins şi i-a urat camerunezului mult succes la Cupa Mondială din Qatar.

Lui Gigi Mulţescu i-au ”dat lacrimile” după ce a primit un mesaj de la Cupa Mondială

Nu pot decât să-i mulţumesc pentru că şi-a adus aminte de mine, nu sunt mulţi care o fac, iar el demonstrează că are caracter. De fiecare dată când venea în România, Collins mă suna şi mergeam să bem o cafea, aşa a făcut mereu.

Mă bucur mult pentru el, sunt fericit că ajuns la Campionatul Mondial şi-i ţin pumnii. Înseamnă că am făcut şi eu ceva pentru el şi, după cum observaţi, sunt emoţionat, sunt impresionat.

Domnule… mi-au dat lacrimile şi vă mulţumesc pentru că mi-aţi semnalat acest aspect, mi-a provocat o bucurie”, a declarat Gigi Mulţescu, pentru Playsport.

Camerun a debutat cu stângul în Qatar, după ce a fost învinsă de Elveţia, scor 1-0, şi are şanse mici de a mai ieşi din grupă, având în vedere adversarele sale.

În următorul meci, africanii vor de peste Serbia, în timp ce în ultima partidă, care s-ar putea dovedi a fi cea decisivă, o vor înfrunta pe marea favorită la câştigarea trofeului, Brazilia.

Afla mai multe despre: gigi mulţescu 

viewscnt
Articole similare