Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica nu-i vine să creadă la ce a putut asista în Superliga: "Speechless, nu se poate aşa ceva. Cum poate cineva să explice?" | VIDEO

Lui MM Stoica nu-i vine să creadă la ce a putut asista în Superliga: "Speechless, nu se poate aşa ceva. Cum poate cineva să explice?" | VIDEOgalerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat o fază controversată din meciul lui CFR Cluj, scor 3-3, contra lui Poli Iaşi.

MM Stoica n-a putut ocoli un moment controversat din Superliga: "M-a lăsat fără cuvinte, speechless, nu se poate aşa ceva"

Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Superligă. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

Sebastian Colţescu a condus partida de la centru, iar în camera VAR au fost Marian Barbu şi Iulian Dima. 

În prima repriză a partidei din Copou, MM Stoica a găsit o fază care l-a indignat. 

În minutul 20, la 1-0 pentru Poli Iaşi, Ajeti i-a aplicat o lovitură de cot în figură lui Gheorghiţă, iar o posibilă eliminare ar fi putut schimbat cursul partidei din Moldova. 

După ce a văzut imaginile, oficialul FCSB n-a înţeles cum de VAR nu a intervenit pentru a semnaliza abaterea. 

"Acolo e o fază care pe mine m-a lăsat fără cuvinte, speechless, nu se poate aşa ceva. Este un penalty evident, poate urmat de eliminare. Nu e problemă cu nu vede, dar VAR-ul să nu spună? Uite cât de clar îl loveşte cu cotul în gură. Tu îţi poţi imagina că aici nu se dă nimic? E mingea în joc. Pentru numele lui Dumnezeu şi nu se dă nimic! 

Da (n.r. - cartonaş roşu) şi era 1-0, nu ştiu dacă se făcea 2-0, dar CFR rămânea în 10. Ajeti e cel care dă gol şi se şi accidentează după. Cum poate cineva să explice faza asta?", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

VIDEO | Faza incriminată de MM Stoica, la 40:00

 

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoica fcsbpoli iasi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare