Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofensat, Marius Şumudică i-a dat replica lui MM Stoica la revenirea în România, pe aeroport: "Am văzut"

Ofensat, Marius Şumudică i-a dat replica lui MM Stoica la revenirea în România, pe aeroport: "Am văzut"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a revenit în România după o nouă victorie în Turcia şi a fost contondent la adresa contestatarilor săi şi a lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB.

"Ce mă interesează ce spune ăla?". Marius Şumudică a auzit replica lui MM Stoica şi a reacţionat

Gaziantep a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-0, formaţia Alanyaspor, în etapa a 12-a din Trendyol Super Lig. Românii Maxim şi Drăguş au marcat câte un gol pentru echipa lui Marius Şumudică. În clasament, Gaziantep este pe locul 9, cu 15 puncte.

Duminică, Marius Şumudică a sosit în România şi a comentat reacţia lui MM Stoica. Oficialul FCSB a fost deranjat de faptul că antrenorul a comentat jocul echipei finanţate de Gigi Becali

"Am văzut că sunt fel şi fel de specialişti care îşi dau cu părerea. Nu mai am voie să vorbesc nimic despre fotbalul din România că apar fel de fel de specialişti care contraatacă, dar ei, când vorbesc despre alte echipe, nu se văd. Ştie persoana respectivă, se ştie despre cine vorbesc.

Să fie sănătos, eu îi doresc baftă în continuare şi să îşi vadă fiecare de treaba lui. Dacă mă întrebaţi de fotbalul românesc, sincer nu vreau să mai vorbesc", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a continuat cu parcursul de la Gaziantep

„Sunt obosit după drum, cu stresul... e greu când iei o echipă de pe ultimul loc, cu zero puncte, şi obţii cinci victorii în opt meciuri. E ok, dar deocamdată nu am realizat nimic.

Important este să rămânem în prima ligă, să facem cât mai multe puncte. În retur va fi din ce în ce mai greu, vor face toate echipele transferuri.

În România am văzut că scrieţi că mă demit... voi asta ştiţi să faceţi, asta sunteţi pregătiţi. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro... dar voi calculaserăţi doar mânecile şi fermoarul. Că am pantofi roşii, de parcă culoarea roşie nu mai există. Dar asta, asta scrieţi voi în România”, a adăugat antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: mihai stoica fcsbmm stoicamarius sumudicamarius sumudica gaziantep 

viewscnt
Articole similare