Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un spectacol ieftin". Conflict pentru Adi Mutu pe banca lui Neftchi. Antrenorul advers a fost ţinta românului: "Nu este prima dată când se întâmplă"

"Un spectacol ieftin". Conflict pentru Adi Mutu pe banca lui Neftchi. Antrenorul advers a fost ţinta românului: "Nu este prima dată când se întâmplă"
Comentarii

Nervii au cedat la finalul înfrângerii suferite de Neftchi Baku, acasă, cu Sumqayit FK. Adrian Mutu a penalizat comportamentul tehnicianului Samir Abasov, pe care l-a acuzat că i-a insultat fotbaliştii.

Adi Mutu, revoltat de ce a făcut antrenorul advers în faţa sa, în ultimul meci al lui Neftchi

Echipa azeră Neftchi Baku, antrenată de tehnicianul român Adrian Mutu, a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa fornaţiei Sumqayit FK, în etapa a 13-a a campionatului azer.

Publicaţia azeră Afqzinfo susţine că după cele 90 de minute a avut loc un conflict, care a fost generat de antrenorul oaspeţilor, Samir Abasov. Tehnicianul a sărbătorit victoria în faţa băncii lui Neftchi Baku, ceea ce a generat o reacţie inclusiv din partea lui Adi Mutu. 

În imaginile surprise după meci, mai mulţi fotbalişti şi oameni din stafful celor două echipe au fost surprinşi într-un dialog tensionat, cu reproşuri şi cartonaşe împărţite de centralul partidei. 

De altfel, Adi Mutu l-a taxat pe antrenorul lui Sumqayit FK.

"Jucătorii mei au fost insultaţi constant de Samir Abasov. Acesta este un spectacol ieftin, nu vreau să comentez. Nu este prima dată când se întâmplă. A făcut acelaşi lucru în Sumgayit. El este antrenorul principal, ar trebui să fie un exemplu pentru jucători. Adversarul nu trebuie să folosească insulte. Fotbalul înseamnă fair-play. Poţi să câştigi sau să pierzi. Ceea ce contează este cum o faci.

A fost un joc dificil pentru noi. Am început meciul aşa cum ne-am dorit. În a doua repriză, echipa adversă a marcat goluri. Sfârşitul este cunoscut de toată lumea", a declarat fostul antrenor de la Rapid, Adi Mutu, conform sursei citate. 

Neftci Baku şi Mutu, învinşi acasă de Sumqayit FK, scor 1-2: "Nu înţeleg ce se petrece pe teren propriu"

Elevii lui Adrian Mutu au condus cu 1-0 din minutul 34, când a marcat Ataa Jaber. Oaspeţii au egalat în minutul 56, prin Masaki Murata, şi au preluat conducerea în minutul 60, după golul lui Roi Kehat.

În clasament, Neftchi este pe locul 6, cu 18 puncte, la şase puncte de liderul campionatului, Zira.

"Am spus că se construieşte o echipă nouă, iar rezultatele pot fi diferite. Nu înţeleg ce se întâmplă acum. Este o mare diferenţă între meciurile noastre de acasă şi cele din deplasare. Ar trebui să fie invers, pentru că joci acasă, este terenul tău de acasă şi ar trebui să te consideri protejat. Sunt îngrijorat de acest factor. Fotbaliştii, la fel. Ar trebui să înţeleagă că, dacă joacă într-o echipă precum Neftchi, trebuie să dea mai mult. Se pare că acest lucru nu este suficient.

(n.r. - despre fanii care i-au cerut demisia) Sunt liberi să-şi exprime părerea. Nu pot spune un cuvânt despre asta. Dacă cineva crede că eu sunt cea mai mare problemă, este liber să-şi exprime părerea. Îmi asum întreaga responsabilitate", a mai spus Adi Mutu, care traversează un moment delicat în Azerbaidjan. 

Afla mai multe despre: adi mutuadi mutu neftci bakuconflict adi mutu neftchi baku 

viewscnt
Articole similare