Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să te legi de episodul ăsta mi se pare exagerat”. Gică Hagi, contrazis de unde se aştepta mai puţin: ”Arbitrul a luat o decizie corectă”

”Să te legi de episodul ăsta mi se pare exagerat”. Gică Hagi, contrazis de unde se aştepta mai puţin: ”Arbitrul a luat o decizie corectă”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a terminat plini de nervi meciul cu Hermannstaft, nemulţumit fiind de arbitrajul ”centralului” Horaţiu Feşnic, dar Florin Răducioiu (53 de ani) are o opinie diferită faţă de cea a fostului său coleg din ”Generaţia de Aur”.

Farul a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 16-a din Superliga României.

Golul campioanei a fost marcat de Andrei Artean (27), dar nu a fost suficient pentru toate cele trei puncte, deoarece Baba Alhassan a egalat (90+1) pentru sibieni.

Gică Hagi, roşu de furie, dar contrazis de un fost coleg de generaţie

Reuşita oaspeţilor a fost contestată vehement de Gică Hagi, care a reclamat un fault în atac cu câteva zeci de secunde înainte de marcarea golului.

Însă, aceste lamentări i-au adus doar un cartonaş roşu direct din partea ”centralului” Horaţiu Feşnic. Nemulţumit, Hagi şi-a continuat tirada şi la conferinţa de presă.

Dar fostul său coleg de la echipa naţională, Florin Răducioiu, nu i-a dat dreptatea managerului de la Farul şi consideră că Feşnic a procedat corect validând golul lui Hermannstadt din prelungiri.

"Eu zic că arbitrul a luat o decizie corectă. Faza a continuat, a fost o centrare. E adevărat, a fost un fel de fault acolo, dar nu se vede foarte bine, iar faza continuă şi jucătorul Farului are posibilitate să facă contraatac.

Îmi pare rău pentru Gică, dar nu are dreptate în cazul ăsta. Evident că are mari probleme în organizarea jocului echipei sale. Sunt distanţe destul de mari între compartimente.

Inclusiv golul îi iei nepermis în ultimele momente. Alhassan preia nestingherit şi trage la poartă. Să te legi de episodul ăsta mi se pare exagerat, cu tot respectul pentru Gică", a declarat Răducioiu, conform Prima Sport.

În urma acestei remize, Farul este pe poziţia a şaptea în Superligă, cu 22 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe locul 4, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: farulgica hagiflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare