You are here:

Meci dramatic pentru Parma, care a pierdut după ce a condus cu 2-0! Man şi Mihăilă au fost decisivi, însă meciul s-a rupt în minutul 73

Meci dramatic pentru Parma, care a pierdut după ce a condus cu 2-0! Man şi Mihăilă au fost decisivi, însă meciul s-a rupt în minutul 73galerie foto

Serie A

Comentarii

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au oferit câte o pasă decisivă în meciul pierdut de Parma cu scorul de 3-2, în faţa celor de la Udinese.

Parma - Udinese 2-3, în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au remarcat

Del Prato a deschis scorul pentru Parma în minutul 2, după pasa lui Valentin Mihăilă. Jucătorul român a fost înlocuit în minutul 87, cu Balogh, după ce a acuzat probleme la genunchi.

Dennis Man a pasat decisiv pentru Bonny, care a majorat diferenţa în minutul 43. Man a fost înlocuit în minutul 70 cu Almqvist.

Pentru Udinese, la care portarul Răzvan Sava a fost rezervă, au marcat Lucca, în minutul 49, şi Thauvin, în minutele 68 şi 77.

Din minutul 73, Parma a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Keita.

La meci a asistat şi selecţionerul Mircea Lucescu.


UPDATE | MIN 90+5 Final de partidă. Udinese se impune cu scorul de 3-2.

UPDATE | Min 88 Valentin Mihăilă a părăsit terenul accidentat.

UPDATE | Min 73 Keita a fost eliminat, Parma va evolua în inferioritate numerică

UPDATE | Min. 70 Dennis Man a fost înlocuit cu Almqvist. 

UPDATE | Min. 43 GOOOOOL Parma! Şi de această dată un român a contribuit la reuşita de 2-0. Dennis Man a intrat în centru de la 25 de metri, a pasat puternic până la Bonny, în centru, iar atacantul central s-a întors cu fundaşul în spate şi a "înţepat" mingea care a lovit bara şi a intrat în poartă. 


UPDATE | Selecţionerul echipei naţionale a României, Mircea Lucescu, este prezent la partida dintre Parma şi Udinese.


UPDATE | GOOOOL Parma, în minutul 3! Românii de pe teren au contribuit din plin. Man a executat scurt un corner până la Mihăilă, iar acesta din urmă a centrat perfect până la Del Prato, care a reluat lângă prima bară.

Cei doi fotbalişti care au impresionat în acest start de sezon, atât în tricoul echipei de club cât şi în tricoul echipei naţionale a României, au revenit la Parma după pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a patra etapă la rând ca titulari în Serie A

Dennis Man a reuşit să înscrie de două ori în Serie A, de la revenirea "cruciaţilor" în prima divizie a fotbalului italian. Fostul jucător al celor de la FCSB a înscris atât în poarta celor de la Fiorentina, în prima etapă, cât şi în meciul cu AC Milan, din a doua etapă.

În ultima etapă, Parma a avut parte de un test dificil împotriva celor de la Napoli, echipă preluată de Antonio Conte, în vara acestui an. În urma unui cartonaş roşu văzut de portarul celor de la Parma, gazdele au fost nevoite să introducă în poartă un jucător de câmp, fapt care a dus la înfrângerea "cruciaţilor", cu scorul de 2-1.

La echipa naţională, Dennis Man a fost decisiv pentru "tricolori" în partida de la Priştina, cu selecţionata statului Kosovo.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: serie aparmaudinesedennis manvalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare