You are here:

Manchester United, victorie în prima partidă a noului sezon din Premier League. Joshua Zirkzee a debutat cu gol pe Old Trafford

Manchester United, victorie în prima partidă a noului sezon din Premier League. Joshua Zirkzee a debutat cu gol pe Old Trafford

Premier League

Comentarii

Manchester United a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Fulham, în prima etapă din Premier League.

"Diavolii roşii" vin după înfrângerea din înfruntarea pentru Community Shield cu rivala locală, Manchester City.

Echipa antrenată de Erik Ten Hag a cedat la penalty-uri în faţa "cetăţenilor" lui Pep Guardiola. United a reuşit, însă, să obţină prima victorie a noului sezon, pe Old Trafford, în faţa celor de la Fulham.

Gazdele au avut parte de primele ocazii ale partidei, dar execuţiile acestora nu au reuşit să-l invingă pe Bernd Leno, portarul celor de la Fulham.

Joshua Zirkzee, gol la debut pentru Manchester United

În criză de eficacitate pe plan ofensiv, Ten Hag i-a introdus pe teren pe Alejandro Garnacho şi Joshua Zirkzee. Cel din urmă a reuşit să înscrie la debutul său în Premier League. Atacantul olandez adus de la Bologna în această vară a fost servit de Garnacho, iar Manchester United a obţinut cele trei puncte din înfruntarea cu Fulham.

În următoarea etapă, Manchester United se deplasează în sudul Regatului Unit pentru o înfruntare cu Brighton, formaţie pe care a reuşit să o învingă la ultima confrutare directă disputată pe terenul "pescăruşilor", cu scorul de 2-0, în luna mai a acestui an.

Manchester United îşi va începe noul sezon european în fazele principale ale UEFA Europa League după triumful din ediţia precedentă a Cupei Angliei.

Afla mai multe despre: manchester unitedjoshua zirkzeefulhampremier league 

viewscnt
Articole similare