You are here:

Ce a mai putut spune Andrei Prepeliţă, după ce Gloria Buzău a suferit cea mai drastică înfrângere în Superliga: "Ceilalţi să-l pună în valoare pe Budescu"

Ce a mai putut spune Andrei Prepeliţă, după ce Gloria Buzău a suferit cea mai drastică înfrângere în Superliga: "Ceilalţi să-l pună în valoare pe Budescu"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Gloriei Buzău, Andrei Prepeliţă, a tras primele concluzii, după cea mai drastică înfrângere suferită în Superliga.

Andrei Prepeliţă, după Universitatea Craiova - Gloria Buzău 5-1, în Superliga

Universitatea Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 5-1, formaţia Gloria Buzău, în etapa a şasea a Superligii.

"A fost un fotbal jucat pe momente, primele 35 de minute în care Craiova nu şi-a creat mari ocazii. Din păcate, am primit iarăşi două goluri, unul din corner şi unul dintr-o bară, la o fază simplă, interpretată greşit de portar, venită în minutele de prelungire.

După pauză, am încercat să schimbăm puţin, trebuia să facem asta, nu mai aveam ce pierde. Sunt şi jucători care au nevoie de minute, cum ar fi Budescu, Tavares, Ion. Măcar să ne alegem cu ceva din meciul acesta.

Dacă nu eşti atent împotriva unei echipe cu calitate, o echipă care poate decide meciul, greşelile la acest nivel fac diferenţa. Trebuie să învăţăm din acest eşec, să tragem concluzii. Lotul nu este definitivat, dar asta e fotbalul.

În momentele acestea trebuie să ţinem capul sus. După victorii e uşor să vorbeşti, dar acestea sunt momente mai dificile. Vom analiza meciul foarte bine. Contrastant faţă de meciul cu Rapid, în meciul acesta am făcut multe greşeli, multe greşeli de poziţionare, unele dintre ele analizate deja. Ştiam că ei vor merge pe linia a doua, dar nu am avut ce face.

Au fost greşeli, le vom analiza, căutăm soluţii. Dragoş Grigore încă nu este la cel mai înalt nivel, cred că are şapte, opti zile de când se antrenează cu echipa, după ce a venit după o accidentare. Va mai veni un fundaş central, am vorbit cu conducerea, mai dorim şi un atacant.

Budi (n.r - Constantin Budescu) a intrat bine. Nu l-am introdus de la început, pentru că ştiam că trebuie să stăm bine şi e nevoie de foarte mult efort. El este un jucător care, dacă nu are mingea, nu poate să ajute echipa foarte mult. În a doua repriză, la 2-0, am încercat cu el în spatele atacantului. Felicitări, e un jucător foarte bun, cu siguranţă ne va ajuta. Important este ca ceilalţi să facă mai mult şi să îl pună în valoare”, a declarat Andrei Prepeliţă, după Universitatea Craiova - Gloria Buzău 5-1, scorul campionatului în Superliga. 

În urma acestui rezultat, oltenii se menţin pe primul loc, cu 14 puncte, în timp ce nou-promovata este pe 12, cu cinci puncte.

Afla mai multe despre: andrei prepelitaandrei prepelita gloria buzauuniversitatea craiova gloria buzau 

viewscnt
Articole similare