You are here:

A fost pe teren în U Craiova - Gloria Buzău şi a atras o reacţie tranşantă: "Prezenţa lui în prima ligă arată ce nivel scăzut avem în fotbalul românesc"

A fost pe teren în U Craiova - Gloria Buzău şi a atras o reacţie tranşantă: "Prezenţa lui în prima ligă arată ce nivel scăzut avem în fotbalul românesc"
Comentarii

Universitatea Craiova a făcut spectacol cu Gloria Buzău, iar nou-promovata a punctat doar la impresia artistică, prin reuşita superbă a lui Constantin Budescu (35 de ani). Totuşi, prezenţa veteranului pe teren a atras o reacţie tranşantă.

L-a văzut pe Constantin Budescu pe teren şi a dat verdictul: "Arată ce nivel scăzut avem în fotbalul românesc"

Universitatea Craiova a învins-o pe Gloria Buzău, vineri seara, pe teren propriu, scor 5-1, în etapa a şasea a Superligii. Maldonad, Bană, Mitriţă, Anzor şi Căpăţînă au fost marcatorii oltenilor, în timp ce Constantin Budescu a reuşit o execuţie ca în vremurile bune, după ce n-a lăsat mingea şi a trimis-o în poartă imparabil. 

Totuşi, condiţia fizică a lui Constantin Budescu i-a atras atenţia lui Dan Udrea, care a avut o opinie dură. Moderatorul emisiunii Fotbal Show a tras o concluzie în privinţa prezenţei pe teren a vedetei din lotul lui Andrei Prepeliţă. 

"Acum poate mă vor înjura mulţi. Eu continui să cred că totuşi faptul că Budescu, la cum arată, joacă în prima ligă arată ce nivel scăzut avem în fotbalul românesc. Hagi, dacă ar juca azi, e imposibil să nu prindă o execuţie de genul ăsta. Nivelul slab e una, dar jucătorii care au surplus de kilograme e alta. E o pretenţie de bun simţ la nivel de prima ligă", a declarat Dan Udrea, la Prima Sport. 

Bogdan Cosmescu i-a dat dreptate în privinţa lui Constantin Budescu, cel care are şase meciuri şi două goluri în acest sezon. 

"Se întâmplă şi la alţii, nu putem să avem pretenţii de Premier League sau Bundesliga. E vina antrenorilor. Uită-te la Maxim şi Corvinul Hunedoara. Nu ştiu fotbal, că sunt frânţi, nu ştiu, dar când se dezabracă să facă poza aia de final când bat pe cineva sunt Chippendales. Pot alerga, pe Rijeka au pus-o în dificultate cu alergarea, că fotbalul a fost puţin. Budescu nu are nicio vină, dacă i se tolerează. La Hagi nu a mai jucat, a pus condiţii. Te primesc, dar slăbeşti. Dacă toţi îl primesc aşa, poate mânca non stop", a spus comentatorul. 

Emil Grădinescu: "E frumoasă modalitatea asta de a trata fotbalul"

Emil Grădinescu a remarcat, în schimb, jocul curajos pe care-l propune Andrei Prepeliţă la Gloria Buzău. 

"Buzăul... E frumoasă modalitatea asta de a trata fotbalul. Prepeliţă joacă modern, deschis, frumos, dar nu are cu cine. E o latură a fotbalului modern. Fotbalul cam în direcţia asta trebuie să meargă, spre o direcţie modernă, că e greu să faci ce joacă Buzăul. Ăsta e fotbalul, faci speactcol, aduci lume în tribune. Ce gol a dat Budescu, dar un gol favorizat de o pasă dată la mişto, cu călcâiul, de Mitriţă", a spus comentatorul, pentru sursa citată. 

În urma acestui rezultat, oltenii se menţin pe primul loc, cu 14 puncte, în timp ce nou-promovata este pe 12, cu cinci puncte.

Afla mai multe despre: constantin budescuuniversitatea craiova gloria buzau 

viewscnt
Articole similare