Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Ştefănescu, prima reacţie la adresa conducerii Rapidului: "Oare acest băiat trânteşte meciuri? Mi-a fost pătată imaginea"

Marius Ştefănescu, prima reacţie la adresa conducerii Rapidului: "Oare acest băiat trânteşte meciuri? Mi-a fost pătată imaginea"

FCSB

Comentarii

Acuzat de patronul Rapidului că a luat un cartonaş galben intenţionat pentru a rata meciul cu FCSB, Marius Ştefănescu a reacţionat printr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a clubului Sepsi.

În luptă directă cu FCSB la titlu, Rapid a ajuns la şapte puncte în spatele marii rivale după prima etapă a play-off-ului. Giuleştenii au cedat, pe propriul teren, cu Farul, în timp ce echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-1 în duelul cu Sepsi.

În partida de pe Arena Naţională, marele absent al echipei din Sf. Gheorghe a fost Marius Ştefănescu. Fotbalistul lui Sepsi a luat un cartonaş galben în ultimele minute ale partidei cu Petrolul, din sezonul regulat, şi a fost suspendat la meciul cu FCSB.

În urma acestor evenimente, oficialii Rapidului au susţinut că Ştefănescu a luat intenţionat cartonaş galben pentru a-i uşura FCSB-ului drumul spre victorie în partida cu Sepsi.

"Nu am vrut să răspund deloc la aceste acuzaţii, dar am văzut în aceste zile că s-a vorbit foarte mult despre acest subiect, s-a exagerat mult, iar acum am vrut doar să menţionez că nu sunt nişte lucruri adevărate.

Toată lumea mă cunoaşte, toţi îmi cunosc caracterul, eu nu am vrut să iau acel galben pentru a nu juca în meciul cu FCSB. Nici măcar nu ştiam atunci că vom juca primul meci cu FCSB, pentru că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultimul moment.

Puteam juca împotriva Rapidului sau împotriva CFR-ului. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul, dar am decis să nu le răspund. Doar acum îmi spun punctul de vedere, atât.

În timpul meciului, după ce ne-au egalat, mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Apoi, când am marcat, m-am bucurat foarte tare şi am făcut şi eu, la rândul meu, un gest nesportiv.

Le-am făcut semn să tacă, iar arbitrul m-a văzut şi mi-a acordat acel cartonaş galben. Chiar nu mă gândam că acel cartonaş va naşte atâtea acuzaţii la adresa mea" , a declarat Marius Ştefănescu.

În plus, Ştefănescu a ratat şi partida cu FCSB din returul sezonului regulat al Superligii.

"Doctorul echipei poate să arate mesajele pe care i le-am dat, l-am rugat să vină la mine acasă şi să-mi aducă pastile, am fost răcit, am stat patru sau cinci zile acasă, am avut febră, nu se pune problema că am lipsit intenţionat de la acel meci.

E clar că imaginea mea are de suferit, are de suferit şi imaginea clubului, dar în special eu am de suferit. Poate în vară, când va fi perioada de transferuri, unele echipe îşi vor pune semne de întrebare despre mine: <<Oare acest băiat trânteşte meciuri?>>. Nici vorbă de aşa ceva, e clar că imaginea mea a fost pătată, chiar nu-şi aveau rostul asemenea acuzaţii" ,  a continuat Ştefănescu.

Afla mai multe despre: stefanescurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare