You are here:

Marius Şumudică a trecut la ameninţări! "Dacă ei cred că i-au găsit pe domnii Şucu şi Angelescu... Iau decizii drastice"

Marius Şumudică a trecut la ameninţări! "Dacă ei cred că i-au găsit pe domnii Şucu şi Angelescu... Iau decizii drastice"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică se află în primul moment dificil de la revenirea la Rapid. După înfrângerea cu U Cluj, principalul i-a ameninţat pe jucători cu măsuri drastice.

Marius Şumudică a răbufnit, după primul moment greu la Rapid

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii. A fost primul meci pentru antrenorul Marius Şumudică pe arena din Giuleşti de la revenirea la cârma rapidiştilor, la 20 august. Golurile au fost marcate de Pereira (30) şi Nistor (60 - penalty).

În conferinţa de presă de după şocul din Giuleşti, Marius Şumudică s-a plâns de pregătirea fizică a echipei. Dacă la victoria cu Poli Iaşi şi remiza cu Universitatea Craiova fotbaliştii au fost lăudaţi, după înfrângerea cu U Cluj lucrurile s-au schimbat. 

Marius Şumudică a ameninţat că va lua măsuri drastice în cadrul lotului, indiferent de nume, dacă nu va vedea implicare, în condiţiile în care acţionarii Dan Şucu şi Victor Angelescu îşi respectă promisiunile faţă de echipă. 

"Sunt multe de spus, sunt la cald şi nu vreau să vorbesc. Credeţi-mă că sunt multe de vorbit şi prefer să le vorbesc cu elevii mei, decât să vin... Dacă cineva nu suferă pentru clubul ăsta şi nu-şi doreşte foarte mult şi ei cred că doar i-au găsit pe domnul Şucu sau Angelescu, care la ora 12 le virează banii în cont... Cu mine nu e loc de aşa ceva, nu este!

Orice risc, fiindcă eu n-am venit la Rapid să mă îmbogăţesc, ci din dragoste, iar dragostea mea pentru Rapid mă face să iau cele mai drastice decizii, în momentul de genul ăsta voi lua decizii drastice şi nu voi accepta niciun rabat de la nimeni. Primul judecat sunt eu şi mereu primul judecat este antrenorul, iar atunci fiecare trebuie să răspundă", a anunţat Marius Şumudică, supărat după ce a pierdut la revenirea în Giuleşti. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidrapid u cluj 

viewscnt
Articole similare