You are here:

Gigi Becali, ironic la adresa lui Dan Şucu după eşecul suferit de Rapid cu U Cluj: "La fotbal nu iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 9 lei"

Gigi Becali, ironic la adresa lui Dan Şucu după eşecul suferit de Rapid cu U Cluj: "La fotbal nu iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 9 lei"

FCSB

Comentarii

Rapid a suferit un eşec pe teren propriu în faţa liderului din Superliga, U Cluj, cu scorul de 2-0.

Acţionarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Şucu, este dezamăgit după eşecul suferit de echipa sa la revenirea antrenorului principal, Marius Şumudică pe banca echipei, în faţa propriilor suporteri.

Şucu a fost surprins pe stadion în timpul partidei, nemulţumit de jocul prestat de fotbaliştii giuleştenilor. Finanţatorul rapidist a primit un sfat din partea patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, după eşecul suferit de rivali în ultima etapă.

Marius Şumudică, alături de întreaga suflare rapidistă, aşteaptă debuturile celor doi fotbalişti ofensivi aduşi în ultima perioadă, Aaron Boupendza şi Clinton N'Jie. Rapid se află pe locul 11 după nouă etape, cu nouă puncte acumulate.

Gigi Becali: "Şucu îşi va da seama încet, încet că la fotbal e mai greu decât la afaceri"

"Ştii ce este cert? Că el, Şucu, fiind om foarte deştept, îşi va da seama încet, încet că la fotbal e mai greu decât la afaceri. Că nu iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 9 lei.

La fotbal trebuie să ştie de frică în primul rând. Tu nu vezi ce le fac eu? Eu ce am zis acum? El, Băluţă, trebuie să audă acum, că se uită pe reţelele sociale...", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbrapidgigi becalidan sucuu cluj 

viewscnt
Articole similare