Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Verstappen a câştigat şi Marele Premiu al Ungariei. Record istoric pentru Red Bull Racing

Max Verstappen a câştigat şi Marele Premiu al Ungariei. Record istoric pentru Red Bull Racing

Formula 1

Comentarii

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat duminică, la Budapesta, Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, obţinând a noua sa victorie în acest sezon. Echipa Red Bull Racing a stabilit un record al competiţiei - cu a 12-a victorie consecutivă.

Chiar dacă a pornit de pe a doua poziţie în cursa de pe circuitul de la Hungaroring, Max Verstappen (Red Bull) a reuşit să se impună la Budapesta, obţinând a şaptea sa victorie consecutivă din acest sezon şi a noua din 2023. Pe locul secund a încheiat britanicul Lando Norris (McLaren), urmat de mexicanul Sergio Perez (Red Bull). Lewis Hamilton (Mercedes), care a plecat din pole-position, a încheiat pe locul al patrulea.

A fost a 44-a victorie în Formula 1 pentru Verstappen, în timp ce echipa sa, Red Bull Racing a obţinut cea de-a 11-a victorie consecutivă într-un an competiţional şi a 12-a consecutivă în campionatul Formulei 1 – stabilind un nou record.

Cu această a şaptea victorie consecutivă reuşită în sezon, Max Verstappen i-a egalat pe Alberto Ascari, Nico Rosberg şi Michael Schumacher, care au reuşit acelaşi număr consecutiv de victorii în Formula 1, şi se află la doar două victorii de recordul lui Sebastian Vettel, stabilit în 2013.

 

Afla mai multe despre: verstappenformula 1 

viewscnt
Articole similare