Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Verstappen consideră că 24 de curse pe an sunt prea multe. Campionul mondial a fost taxat imediat: „Se plânge pentru că vrea mai mulţi bani!”

Max Verstappen consideră că 24 de curse pe an sunt prea multe. Campionul mondial a fost taxat imediat: „Se plânge pentru că vrea mai mulţi bani!”

Formula 1

Comentarii

Max Verstappen (Red Bull Racing), dublu campion mondial de Formula 1, a făcut să apară noi îndoieli cu privire la cât timp ar putea rămâne el în acest sport, afirmând că mărirea calendarului la un număr record de 24 de curse "cu siguranţă nu ajută", informează Reuters.

Max Verstappen, revoltat de numărul de curse din sezonul 2024

Formula 1 a publicat miercuri calendarul de 24 de curse pentru 2024, sezon care se va desfăşura de la începutul lunii martie până în decembrie şi se va încheia cu trei curse în weekenduri consecutive.
 
"Este prea mult pentru mine, dar trebuie să facem faţă", a declarat Verstappen reporterilor la Marele Premiu al Marii Britanii, unde încearcă să obţină a 11-a victorie consecutivă, un record pentru echipa sa.
"Cred că măcar este un pic mai logic modul în care este planificat, cred că este mai bine pentru toată lumea", a spus el despre calendarul curselor. "Trebuie să se adune mai multe elemente pentru ca eu să mă hotărăsc dacă rămân mai mult sau nu. Însă toate aceste lucruri cu siguranţă nu ajută, cu siguranţă".
 
Campionul mondial a criticat, de asemenea, formatul de sprint şi regulamentul motoarelor pentru 2026. Verstappen, care are un contract până la sfârşitul anului 2028 cu Red Bull Racing şi care a participat deja la 172 de mari premii de la debutul său din 2015, a câştigat şapte curse în actualul sezon. Pilotul olandez conduce clasamentul general şi este mare favorit la câştigarea unui nou titlu mondial alături de constructorul austriac.

George Russell, replică dură pentru Max Verstappen

George Russell, pilotul Mercedes, a glumit în privinţa afirmaţiilor lui Verstappen cu privire la eventuala retragere, spunând că ar putea fi doar o strategie de negociere pentru un contract mai profitabil.
 
“El se plânge pentru că vrea mai mulţi bani. Este cel mai bine plătit şi pe bună dreptate pentru ceea ce reuşeşte, dar cred că totul este o mare tactică, ameninţarea lui cu retragerea. Sper că nu o va face. Sper să rămână atât timp cât rămân şi eu, pentru că vreau să mă lupt cu cei mai buni piloţi din lume", a fost replica lui George Russell.

Afla mai multe despre: max verstappenformula 1cursered bull 

viewscnt
Articole similare