You are here:

Mbappe va lipsi din naţionala Franţei! Croaţia a fost lovită şi ea de ghinion la EURO 2024 cu un jucător important

Mbappe va lipsi din naţionala Franţei! Croaţia a fost lovită şi ea de ghinion la EURO 2024 cu un jucător important
Comentarii

Căpitanul reprezentativei Franţei, Kylian Mbappé, care a suferit, luni, o fractură de nas în meciul cu Austria (1-0), nu va juca vineri, la Leipzig, împotriva Ţărilor de Jos.

Mbappe nu va juca în meciul Franţei cu Ţările de Jos

Kylian Mbappé, care a suferit luni o fractură de nas în meciul cu Austria (1-0), nu va juca vineri, la Leipzig, împotriva Olandei. Decizia a fost luată acum, având în vedere intensitatea traumei, timpul necesar pentru confecţionarea unei măşti şi timpul minim de care jucătorul va avea nevoie pentru a se obişnui cu ea.

Potrivit lequipe.fr, deocamdată nu se ştie dacă Mbappé va putea să joace împotriva Poloniei, în ultimul meci din faza grupelor, pe 25 iunie, la Dortmund.

Mijlocaşul croat Nikola Vlasic nu va mai evolua la EURO 2024

Mijlocaşul croat Nikola Vlasic nu va mai juca până la finalul Euro 2024, după ce s-a accidentat la un antrenament, a anunţat, marţi, Federaţia Croată de Fotbal.

Vlasic suferă de o ruptură musculară, potrivit comunicatului de presă al federaţiei, care nu oferă alte detalii despre circumstanţele accidentării. Vlasic a suferit o accidentare la aductori cu câteva săptămâni înainte de turneu, dar a putut totuşi să se alăture echipei.

"Nikola a depus multe eforturi pentru a ajuta echipa la Euro 2024 şi rămâne o parte integrantă a acesteia", a comentat selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic.

"Din nefericire, s-a produs această a doua accidentare şi nu pot decât să-i mulţumesc lui Nikola pentru eforturile sale şi să-i doresc o recuperare rapidă", a mai spus el.

Mijlocaşul a scris pe X despre "marele regret" de a nu putea continua cu echipa sa. "Am făcut tot ce am putut pentru a fi pregătit... Cred în această echipă şi sunt sigur că va ajunge departe - iar eu voi fi cel mai mare fan!".

După o înfrângere cu 3-0 în faţa Spaniei sâmbătă, Croaţia va evolua, miercuri, împotriva Albaniei.

Afla mai multe despre: mbappe euro 2024franta euro 2024 

viewscnt
Articole similare