Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica a rămas perplex când a aflat ce jucător a dat afară CFR Cluj: ”Tocmai au reziliat”

Meme Stoica a rămas perplex când a aflat ce jucător a dat afară CFR Cluj: ”Tocmai au reziliat”

CFR Cluj

Comentarii

Meme Stoica a fost foarte surprins când a aflat numele unui jucător dat afară de CFR Cluj.

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare fereastră de transferuri, CFR Cluj a făcut în această iarnă mai multe mutări.

Campioana României a înregistrat atât plecări de jucători, cât şi veniri. Unul dintre jucătorii de care CFR Cluj s-a despărţit în această iarnă l-a surprins pe Meme Stoica.

Meme Stoica, luat pe nepregătite de plecarea unui jucător de la CFR Cluj: ”Am pretenţia că ştiu toate loturile din România”

Dan Petrescu este recunoscut pentru faptul că îşi doreşte să aibă la dispoziţie cât mai mulţi jucători.

De asemenea, în fiecare fereastră de transferuri, Dan Petrescu aduce mulţi jucători, dar se şi desparte de cei pe care s-a bazat foarte rar sau deloc.

În această iarnă, campioana României a anunţat că s-a despărţit de Japhet Muanza, o decizie care l-a surprins pe Meme Stoica.

Managerul general al FCSB-ului spune că abia acum a aflat că Japhet Muanza a fost sub contract cu CFR Cluj...

”Tocmai a reziliat un jucător de care eu nu ştiam că e la CFR. Şi aveam pretenţia că ştiu toate loturile echipelor din România. Nu ştiam că a existat băiatul ăla.

Anul trecut erau jucători plătiţi în afara lotului, care oricând putea să facă parte din lot, pentru că nu erau legitimaţi la alte echipe”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

În vârstă de 21 de ani, Japhet Muanza este fundaş central, însă n-a avut nici măcar o apariţie pentru CFR Cluj. El a fost transferat în urmă cu 3 luni, liber de contract şi a jucat doar pentru echipa secundă a clubului.

Japhet Muanza a început fotbalul la Antwerp şi a mai jucat pentru Young Reds, tot din Belgia, de unde a fost lăsat să plece liber de contract. Acum, după ce s-a despărţit de CFR Cluj, el a semnat cu Apollon Smyrnis, din Grecia.

Mihai Stoica, despre Dan Petrescu: ”Ideal pentru el ar fi să aibă 80 de jucători”

Oficialul FCSB-ului a vorbit amuzat despre politica lui Dan Petrescu, aceea prin care doreşte să aibă la dispoziţie un lot cât mai consistent:

”Într-adevăr, când te pregăteşti pentru... şi ai bani, poţi să faci şi asta. Iar când îl ai pe Petrescu, da, Petrescu poate să gestioneze o ”rosa” (n.r. o echipă secundă unde unii vin, alţii pleacă) - cum spun italienii - cu foarte mulţi jucători.

Pentru Petrescu ar fi ideal 80 de jucători dacă ar avea. N-ar avea niciun fel de problemă. (Dan Udrea: Dar cum face antrenamentele?) Nu e problemă, găseşte, Petrescu găseşte soluţii la orice”, a mai spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare