Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se pare prea modest”. Răducioiu îl aduce în lumina reflectoarelor pe omul care a ”orchestrat” FCSB-ul în derby-ul cu Rapid | EXCLUSIV

”Mi se pare prea modest”. Răducioiu îl aduce în lumina reflectoarelor pe omul care a ”orchestrat” FCSB-ul în derby-ul cu Rapid | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Răducioiu (52 de ani) a vorbit despre evoluţia celor de la FCSB în derby-ul cu Rapid. Fostul mare internaţional a analizat jocul echipei roş-albastre şi a decis să aducă în lumina reflectoarelor şi meritele celui care a condus-o în duelul respectiv.

Nu este vorba de nimeni altul decât despre Mihai Pintilii, cel care ţine provizoriu locul lăsat vacant de Nicolae Dică, principalul care a plecat după eşecul din runda precedentă, cu U Cluj.

Până la venirea unui nou tehncian, deţinător de licenţă PRO, Mihai Pintilii conduce antrenamentele roş-albaştrilor, dar şi jocurile oficiale.

”Mi se pare prea modest”. Răducioiu îl aduce în prim plan pe eroul ”uitat” al FCSB-ului în derby-ul cu Rapid | EXCLUSIV

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în capul de afiş al rundei cu numărul 17 din Superligă, iar Florin Răducioiu a fost surprins total de schimbarea aproape radicală de care a fost capabilă vicecampioana. 

Iar un mare merit, conform fostului mare atacant din ”Generaţia de Aur”, îl are şi Mihai Pintilii, cel care, la finalul meciului de pe Arena Naţională, a subliniat atitudinea şi mentalitatea jucătorilor şi mai puţin calităţile sale de tehnician şi pedagog.

Totodată, pe Răducioiu l-au impresionat şi Octavian Popescu, dar şi Adrian Şut, care au făcut o partidă foarte bună.

”Sunt meritele celor de la FCSB. Abordarea lui FCSB a fost surprinzător de agresivă, după schimbarea asta aşteptată de antrenor să aibă abordarea asta. Mi se pare prea modest Pintilii, care spune că nu sunt meritele sale.

Au înscris două-trei goluri, mai puteau să dea încă două-trei. Sunt convins că FCSB merită să fie în play-off, mai are şi două jocuri restante. 

Octavian Popescu, a avut o evoluţie fantastică, cel mai bun de pe teren. Mi-a plăcut şi acest mijlocaş Şut. Mi-a plăcut şi apărarea.

Incredibil ce au reuşit să facă în aceste două-trei zile. Spectatorii, atmosfera, toate astea i-au făcut să aibă această energie şi să câştige”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Mihai Pintilii: ”E doar meritul lor”

”E doar meritul lor (n.r. al jucătorilor) şi atât. Au demonstrat că merită să fie aici. Am vorbit cu ei că trebuie să începem meciul sus.

Aici ţine de mine cum îi motivez. Tot staff-ul am format o echipă şi i-am motivat. Le-am dat plăcere la antrenamente”, afirma Pintilii, după victoria FCSB-ului cu Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare